امروز جمعه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

مدیران ۵ مجتمع تولیدی شهرک صنعتی شمس آباد: بانک صنعت و معدن حامی مطمئنی برای واحدهای صنعتی است

روز سه شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۱ به همت روابط عمومی و امور مشتریان بانک صنعت و معدن جمعی از اصحاب رسانه در قالب یک تور رسانه ای از ۵ واحد تولیدی – صنعتی با سابقه و فعال در شهرک صنعتی شمس آباد شامل شرکت آذین گستر شفق، پارس اسکان پلاستیک ، بلور نوری تازه، سازورسازه و شرکت شیشه و گاز (شوگا) که از سوی بانک صنعت و معدن تأمین مالی شده اند، بازدید کردند.

به گزارش فراسو، در این بازدید رسانه ای که به بهانه و مناسبت فرارسیدن ۱۷ مرداد- روز خبرنگار- انجام شد آنچه که به طور مشترک و البته با تأکید بارها از زبان مدیران این ۵ مجتمع تولیدی – صنعتی عنوان شد حمایت اثربخش بانک صنعت و معدن از طریق اعطای تسهیلات از این واحدهای صنعتی بود که به توسعه فعالیت های آنها و البته ایجاد اشتغال بیشتر انجامید.

بنابر این گزارش، محمدحسن ترابی مدیر روابط عمومی و امور مشتریان بانک صنعت و معدن در جریان این بازدید ضمن ارائه گزارشی اعلام کرد؛ در سال ۱۴۰۰ بیش از ۷۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به صورت ارزی و ریالی از سوی این بانک به  بیش از ۱۰۰ شرکت بزرگ، کوچک و متوسط مستقر در شهرک صنعتی شمس آباد پرداخت شده است.

وی همچنین افزود: به عنوان مثال شعبه بانک صنعت و معدن شهرک صنعتی شمس آباد تنها در سال گذشته ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب سرمایه ثابت و ۷ هزار و ۴۸ میلیارد ریال تسهیلات در قالب سرمایه در گردش و در حدود ۱۴ میلیون یورو نیز در قالب تسهیلات ارزی به شرکت شیشه و گاز پرداخت نموده است.

ترابی مجموع معادل ریالی تسهیلات پرداختی به واحدهای شهرک صنعتی شمس آباد از سوی بانک صنعت و معدن را بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

مدیر روابط عمومی و امور مشتریان بانک صنعت و معدن همچنین صدور ضمانتنامه به ارزش۲ هزار و ۷۰۱ میلیارد ریال و گشایش اعتبار اسنادی به ارزش ۲ هزار و ۴۱۳ میلیارد ریال را از دیگر خدمات شعبه یاد شده به مشتریان این بانک در شهرک صنعتی شمس آباد عنوان کرد.

حضور اهالی رسانه در شرکت صنایع ظروف نچسب آذین گستر شفق

بر پایه این گزارش اولین مجمتعی که خبرنگاران حاضر در این تور رسانه ای از آن بازدید کردند شرکت صنایع ظروف نچسب آذین گستر شفق با برند کاندید بود که مهندس سیاوش رجبی جهرودی مدیرعامل این شرکت در جمع نمایندگان رسانه ها شروع فعالیت شرکت تحت مدیریت خود را در شهرک صنعتی شمس آباد با تولید ظروف آشپزخانه با برند کاندید اعلام کرد و افزود: در سال ۱۳۹۲ موفق شدیم طرح توسعه خود را با مشارکت بانک صنعت و معدن آغاز و در سال ۱۳۹۵ به بهره برداری برسانیم.

مدیرعامل شرکت صنایع ظروف نچسب آذین گستر شفق در ادامه گفت: با هدف توسعه زیرساخت های تولید و افزایش برند وارد تعامل با واردکنندگان برندهای مختلف شدیم و خوشبختانه امروز بسیاری از برندهای موجود در بازار از تولیدات این شرکت می باشد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در این شرکت ۱۳۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال دارند و در صورت اضافه شدن خط تولید  جدید ۵۰ درصد به این تعداد نیرو  افزوده خواهد شد، گفت: در سال ۱۴۰۰ به منظور تنوع در سبد تولیدات خود همکاری جدیدی را  با بانک صنعت و معدن شروع کردیم که طبق برنامه ریزی این پروژه مهر ماه سال جاری به بهره برداری می رسد.

رجبی جهرودی در خصوص دریافت تسهیلات از بانک صنعت و معدن نیز گفت:  آغاز همکاری ما با این بانک  سال ۱۳۹۲ با دریافت مبلغ ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات بود. اما در پروژه جدید مبلغ ۲۰ میلیارد تومانی توسط این بانک تامین مالی شده ایم که برای تکمیل پروژه طرح توسعه استفاده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت صنایع ظروف نچسب آذین گستر شفق در پایان با ابراز رضایت از حمایت های بانک صنعت و معدن، پیشنهاد کرد ترتیبی اتخاذ شود تا در فرایند ارایه تسهیلات تسریع گردد چون با توجه به نوسان زیاد در قیمت ها، تاخیر در پرداخت تسهیلات، به افزایش هزینه های تمام شده تولید کننده منجر می شود.

گفتنی است که در پایان خبرنگاران از بخش های مختلف این واحد تولیدی بازدید و از نزدیک با فرایند تولید آن با توضیحات مسئولین مربوطه آشنا شدند.

بازدید خبرنگاران از شرکت پارس اسکان پلاستیک 

به گزارش خبرنگار ما بازدید بعدی خبرنگاران،  شرکت پارس اسکان پلاستیک بود که فروشگاه های صنوف مختلف و همچنین فروشگاهای زنجیره ای از جمله مشتریان ثابت و پرو پاقرص محصولات آنها بشمار می روند زیرا نمونه تولیدات آنها گویای این مسئله بود البته انواع پلاستیک های تبلیغاتی در کنار محصولات تولیدی این شرکت نیز بسیار چشم نواز بود

بنابر این گزارش، حمیدرضا جماعت مدیرعامل شرکت پارس اسکان پلاستیک در جمع خبرنگاران حاضر در این بازدید در معرفی این شرکت گفت: اولین تولید کننده اینگونه محصولات هستیم که فعالیت مان را از سال های قدیم آغاز کردم.

مهندس جماعت افزود:  ۸۰ نفر در سه شیفت در این شرکت  اشتغال دارند، جزء کارخانه های قدیمی هستیم که آغاز فعالیت تولیدی ما سال ۱۳۶۴ بود و از سال ۱۳۷۴ هم در شمس آباد مسقر شدم.

حمیدرضا جماعت افزود: همه پلاستیک های مورد نیاز فروشگاه زنجیره ای از تولیدات این شرکت است . خوشبختانه  در پنج سال اخیر با حمایت های بانک صنعت و معدن ماشین آلات جدیدی را وارد و مستقر کردیم که نتیجه آن تولید محصولات جدید مانند لفافه های بسته بندی برای مواد غذایی، نایلون های بسته بندی برای صنایع شیر و لبنیات، شیرینگ فیلم استرج برای بسته بندی پالت، کیسه فریزر، کیسه زباله، سفره برای مصارف خانگی بود و آخرین محصول ما دستگاه تولید فیلم سلولزی برای مصارف بهداشتی است.

وی ضمن اینکه میزان تسهیلات دریافتی را از بانک صنعت و معدن حدود ۱۳ میلیارد تومان اعلام کرد، گفت: در حال حاضر به دو کشور ترکیه و عراق صادرات داریم.

مدیرعامل شرکت پارس اسکان پلاستیک در خصوص چگونگی تأمین مواد اولیه برای تولید محصولات این شرکت نیز گفت: همه مواد اولیه را از بورس کالا تهیه می کنیم، البته با توجه به اینکه تورم مواد اولیه هر ۶ ماه ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد مشکل تامین سرمایه در گردش داشتیم که با کمک بانک صنعت و معدن بخش اعظمی از این مشکلات برطرف شده است.

مهندس جماعت از جمله مزیت های بانک صنعت و معدن را استقرار شعبه این بانک در شهرک صنعتی شمس آباد اعلام کرد.

 مدیرعامل شرکت بلور نوری تازه: همکاری با بانک صنعت و معدن در اولویت برنامه های ما قرار دارد 

 مهندس سعید کلافچی مدیرعامل شرکت بلور نوری تازه که محصولات آن انواع بلورجات با کیفیت و استاندارد جهانی است در جمع خبرنگاران گفت: احداث این شرکت خصوصی از سال ۱۳۷۵ آغاز و در ۱۳۷۸ وارد مدار تولید شد.

کلافچی گفت: در نوری تازه دو کوره و ۱۲ خط تولید وجود دارد و از جمله مشخصات منحصر بفرد واحدهای تولیدی مشابه فعالیت مستمر و بدون توقف آنهاست که باید ۷ سال مستمر و بدون وقفه کار کنند.

وی افزود: به بیش از ۳۰ کشور جهان صادرات داریم و ۸۰۰ نفر به طور مستقیم در سه شیفت مشغول کار هستند.

مدیرعامل شرکت بلور نوری تازه در ادامه با اشاره کیفیت منحصر بفرد تولیدات این شرکت نیز گفت: به عنوان مثال تفاوت کریستال های تولیدی شرکت ما با کریستال خارجی به عنوان نمونه کشور چک در این است که محصول آنها دارای سرب است و بیشتر جنبه کادویی دارد ولی کریستال ما فاقد سرب است لذا از جنبه سلامت مورد تایید است و قابلیت استفاده دارد.

وی در خصوص همکاری با بانک صنعت و معدن هم گفت: به دلیل ساختار مناسب این بانک  و اینکه مأموریت اول و اصلی بانک صنعت و معدن حمایت از توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی است لذا در سیاست های ما همکاری با این بانک در اولویت قرار دارد، ضمن اینکه شرکت نوری تازه به دلیل توان مالی بسیار مناسب و نداشتن هیچگونه معوقات بانکی همواره با استقبال بانک ها برای همکاری دوجانبه روبرو بوده است.

کلافچی با اشاره به اینکه شرکت بلور نوری تازه با ظرفیت کامل فعالیت می کند مجموع تولید سالیانه این شرکت را ۴۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: از این میزان ۹۰ درصد در  بازار داخل توزیع می شود که حدود  ۱۵ درصد سهم بازار می باشد و مابقی صادراتی است.

مدیرعامل شرکت بلور نوری تازه میزان دریافت تسهیلات این شرکت از بانک صنعت و معدن را ۶۰ میلیارد تومان عنوان کرد که در بخش سرمایه در گردش و خرید مواد اولیه استفاده میشود و افزود: البته این میزان تسهیلات نسبت به فروش ما بسیار ناچیز است لذا امکان افزایش ۱۰۰ درصد ی این مبلغ تسهیلات  وجود دارد.

کلافچی تخصصی بودن بانک صنعت و معدن را از محاسن این بانک بر شمرد و اینکه بر اساس عملکرد مشتری، برنامه ریزی کاری برای همکاری صورت میگیرد.

وی همچنین رعایت بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر عدم بلوکه بخشی از تسهیلات اعطایی به مشتریان و همچنین درنظر گرفتن منافع مشتری را از دیگر مزیت های بانک صنعت و معدن عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت سازور سازه آذرستان: با تسهیلات بانک صنعت و معدن مشکلات را هموار کردیم

 

مهندس افشین نجفی مدیرعامل شرکت سازور سازه آذرستان در بازدید چهارم خبرنگاران با اعلام اینکه اکثر حسابهای این شرکت در بانک صنعت و معدن متمرکز است، گفت: طبیعتا مشکل نقدینگی در همه بنگاههای اقتصادی وجود دارد اما خوشبختانه ما به کمک تسهیلات مختلفی که از این بانک دریافت کردیم توانستیم مشکلات را برطرف کنیم  لذا از همکاری و حمایت های بانک صنعت و معدن رضایت کامل داریم.

به گزارش خبرنگار ما  مدیرعامل شرکت سازور سازه آذرستان این شرکت را یکی از شرکت های زیرمجموعه توسعه کسب و کار آذرستان معرفی کرد که در سال ۱۳۸۸ تاسیس شد و حدود ۶۰۰ نفر پرسنل دارد.

مهندس افشین نجفی گفت: در این مجتمع صنعتی انواع سازه های فلزی ساختمانی و صنعتی سبک و سنگین مورد استفاده  صنایع مختلف مثل نفت، گاز،  پتروشیمی، صنایع فولاد، خودرویی و غیره تولید می شود.

وی مساحت این مجتمع را ۴۲ هزار متر مربع عنوان کرد که ۲۲ هزار متر مربع آن مسقف بوده  و در قالب ۶ خط تولید ماهیانه ۳۰۰۰ تن استیل استراکچر از انواع مختلف ساختمانی و صنعتی برای اقصی نقاط کشور تولید و ارسال می کند.

نجفی گفت: همه فعالیت ها اعم از قطعه زنی، مهندسی ساخت، جوشکاری، تمیزکاری، آماده سازی سطوح، رنگ آمیزی، بسته بندی و ارسال در این شرکت صورت می پذیرد.

وی یکی دیگر از فعالیت های مجتمع صنعتی سازور سازه آذرستان  را تولید تجهیزات سازه ای عنوان کرد که شامل تجهیزات فولاد و آب شیرین کن می باشد  و در پروژه های مختلف استفاده می شود.

مدیرعامل  شرکت شیشه و گاز «شوگا»: بانک صنعت و معدن حامی مطمئنی برای واحدهای صنعتی است

 

مهندس انصافی مدیرعامل شرکت شیشه و گاز «شوگا» در آخرین برنامه بازدید خبرنگاران از ۵ واحد صنعتی – تولیدی که به همت روابط عمومی و امور مشتریان بانک صنعت و معدن تدارک دیده شده بود ضمن ارائه گزارشی از توانمندی ها و ظرفیت های تولیدی این مجموعه، بانک صنعت و معدن را حامی بسیار مطمئنی برای واحدهای صنعتی و تولیدی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار ما ، وی در معرفی این مجمتع گفت:کارخانه شیشه وگاز «شوگا» در سال ۱۳۳۹ با هدف اولیه تولید بطری ، شیشه و نوشابه مصرفی شرکت نوشابه سازی کانادادرای تأسیس شد و فعالیت خود را در سال ۱۳۴۱ با یک کوره کوچک آغاز نمود.

مهندس انصافی در ادامه افزود: پس از بهره برداری از اولین کوره کارخانه و با توجه به افزایش تقاضا ، در سالهای بعد شرکت با احداث کوره ها و خطوط تولید جدید دامنه فعالیت خود را گسترش داد  که در حال حاضر دارای ۵ کوره ذوب شیشه و ۱۵ خط تولید می باشد که کوره شماره ۴ بزرگترین و کوره شماره۵ جدیدترین آنهاست .

وی با اعلام اینکه این شرکت وابسته به بنیاد مستضعفان است، گفت: بر اساس سیاست جایگزینی ماشین آلات و تجهیزات فرسوده، عملیات خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات از سال ۱۳۷۴ شروع و کماکان ادامه دارد که بانک صنعت و معدن با ارایه تسهیلات نقش پرررنگی در این پروژه دارد.

مدیرعامل شرکت شیشه و گاز «شوگا»، محصولات تولیدی این شرکت را نواع بطری مشتمل بر بطری های نوشابه ،شیر پاستوریزه، آبمیوه، آبلیمو ،روغن زیتون و … در رنگهای سفید، سبز و قهوه ای.انواع شیشه ها در سایز های مختلف برای بسته بندی سُس ، مرباجات، ترشیجات ، خیارشور ، زیتون و … معرفی کرد.

گفتنی است شهرک صنعتی شمس‌آباد در کیلومتر ۴۵ اتوبان تهران- قم، در مجاورت شهر حسن‌آباد، در فاصله پنج کیلومتری از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)  قرار دارد.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/UzHQt3