امروز پنج شنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

کرمانشاه به مقصد گردشگری غرب کشور تبدیل شده است

 معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با اعلام اینکه مقاصد گردشگری در کشور تغییر کرده است، گفت: استان کرمانشاه به مقصد گردشگری در غرب کشور تبدیل شده است.

به‌ گزارش فراسو، «جواد واحدی» روز یکشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه افزود: این استان چهار فصل در حوزه گردشگری از ظرفیت‌های ممتازی برخوردار است که آن را مورد توجه ویژه گردشگران قرار داده است.

وی با بیان اینکه مقصد گردشگری در کشور تغییر کرده و امروز مردم به همه جای کشور سفر می‌کنند، گفت: امروز شاهد آن هستیم که کرمانشاه به مقصد گردشگری در غرب کشور تبدیل شده است.

واحدی تصریح کرد: استان کرمانشاه در هر سه حوزه ماموریتی حرف‌های بسیار زیادی برای گفتن دارد که توجه بیشتر و برنامه‌ریزی مناسب می‌تواند به قطب گردشگری تبدیل شود.

وی در ادامه افزود: در حوزه برندسازی و توسعه صنایع‌ دستی برنامه‌های گسترده‌ای در سطح کلان وزارتخانه در دست اقدام است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: کارهای زیرساختی گسترده‌ای در حوزه گردشگری کشور در حال انجام است که در آینده تحول آفرین خواهد بود.

وی با اشاره به گستره عمیق کار وزارت میراث‌ فرهنگی، اظهار داشت: امروز به نعمت حضور مهندس ضرغامی وزارت میراث‌ فرهنگی از جایگاه ممتازی در هیات دولت برخوردار است.

واحدی با تاکید بر اینکه در بحث رفاهیات پرسنل همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم، گفت: در حوزه بازاریابی و تبلیغات گردشگری یک اپلیکیشن جامع طراحی شده است که تمام سفر را از آغاز تا پایان مدیریت می‌کند.

وی افزود: این اپلیکیشن به زودی رونمایی می‌شود که تحول شگرفی را در تبلیغات گردشگری کشور به دنبال دارد.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ضمن تقدیر از زحمات «جبار گوهری» سرپرست قبلی میراث فرهنگی کرمانشاه اظهار کرد: «محمدرضا سهیلی» مدیرکل جدید از چهره‌های انقلابی و توانمند در استان است که با پتانسیل جوانی و برنامه‌دار بودن می‌تواند تحول آفرین باشد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که قطار توسعه استان در حوزه گردشگری با سرعت پیش برود، گفت: استفاده از ظرفیت مدیریت ارشد استان و ایجاد همدلی در میان همکاران این مسیر را سهل می‌کند.

به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و … از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/cHl8ao