در نشست روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن و دکتر علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی ایران، تفاهمنامه همکاریهای مشترک درخصوص توسعه خدماترسانی به مشتریان منعقد شد.
به گزارش فراسو به نقل از هیبنا ؛ این تفاهم نامه با هدف توسعه همکاری های فیمابین در زمینههای سرمایهگذاری، ارائه محصولات بیمهای به ویژه محصولات جدید و نوآورانه بیمهای به متقاضیان، ارائه انواع تسهیلات و خدمات بانکی و سپردهگذاری وجوه بیمه مرکزی در بانک مسکن با رعایت قوانین و مقررات مربوط به امضا رسید.
افزایش رضایتمندی و خدمترسانی حداکثری به مردم شریف ایران اسلامی با معرفی محصولات بانکی- بیمهای
دکتر سیدعباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در خصوص قرارداد همکاری فوق گفت: پس از بررسیهای به عمل آمده و برگزاری جلسات کارشناسی متعدد در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان، ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمت رسانی به ملت شریف ایران اسلامی و توسعه و گسترش تعاملات و همکاریهای مشترک فیمابین نظام بانکی و صنعت بیمه کشور، تفاهمنامهای درخصوص خدمترسانی حداکثری به مردم شریف کشورمان از طریق ارائه محصولات بانکی – بیمه ای منعقد شد.
همچنین مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به تاثیر مثبت توسعه بخش مسکن بر رونق اقتصادی کشور گفت: توسعه بخش مسکن، تاثیر بسزایی بر رشد اقتصادی کشور دارد و ضرورت برنامهریزی برای تحول و پیشرفت بخش مسکن در جهت تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری(مد ظلهالعالی) بر کسی پوشیده نیست. در واقع توجه به این بخش میتواند موتور محرکه بسیاری از بخشهای اقتصادی و به حرکت درآمدن چرخ توسعه بسیاری از کسب و کارها و در نهایت اشتغالزایی برای جوانان این مرز و بوم باشد.
وی گفت: در تفاهمنامه مشترک فیمابین بانک مسکن و بیمه مرکزی، حوزههای همکاری بسیاری به ویژه در ارائه بستههای بانکی – بیمهای به هموطنان در نظر گرفته شده است تا فرصت خدمترسانی به مردم عزیز در این دو صنعت با کیفیت بهتر و سرعت بیشتری فراهم شود.
دکتر حسینی با اشاره به ظرفیتهای متنوع بانک مسکن و توانمندیها و مزیتهای رقابتی شرکتهای تابعه در حوزههای تخصصی مختلف، گفت: تفاهمنامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی دارای ابعاد مختلفی است و این همکاریها در بخشهای مختلف از جمله: بازار سرمایه، نظامات کارگزاری مالی، تنوع و نوآوری در محصولات و به طور کلی گسترش فعالیت و تعامل دو صنعت بانک و بیمه است.
وی ادامه داد: بانک مسکن با اتکا به شعار قرآنی خود (آیه ۸۰ سوره مبارکه نحل)، سعی بر ساخت مسکن به عنوان محلی امن، آرام و مقدس برای مردم عزیزمان دارد و رویکرد همه همکاران گرامی بانک مسکن این است که ما خادمان مردم هستیم و کار و خدمت ما به مردم، یک وظیفه و تکلیف الهی است.
مدیرعامل بانک مسکن افزود: امیدوارم به موجب این تفاهم نامه و عزم و اراده طرفین بر توسعه همکاریهای مشترک، بتوانیم با ایجاد همافزایی میان دو حوزه اقتصادی مهم بانک و بیمه و ارائه محصولات نوین در این دو صنعت، شرایط و امکانات خوبی را برای خدمت به هموطنان عزیزمان فراهم کنیم.
دکتر حسینی در بخش دیگری از سخنان خود، به تشریح اهداف عالی بانک مسکن و اقدامات اخیر در حوزه ساخت و ساز، شهرسازی با رویکرد تمدنسازی و استفاده از الگوی معماری ایرانی – اسلامی در کشور پرداخت و بر برنامههای این بانک در ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور و ساخت شهرهای ساحلی در بندرعباس با بهرهگیری از به روزترین فناوری و معماری اصیل ایرانی تاکید کرد.
افزایش ضریب نفوذ بیمه با ارائه محصولات بانکی- بیمه ای به آحاد مردم
دکتر علی استادهاشمی مدیرعامل بیمه مرکزی نیز به خبرنگار هیبنا گفت: بانک مسکن ظرفیتهای بسیار خوبی برای صنعت بیمه کشور و بیمه مرکزی دارد. این بانک وظیفه محور با تعدّد مشتریان، فرصتی است که بتوانیم خدمات بیمهای را به مشتریان این بانک ارائه کنیم و افزایش ضریب نفوذ بیمه و بهرهگیری مردم از خدمات بیمهای را رقم بزنیم.
مدیرعامل بیمه مرکزی ادامه داد: در این تفاهمنامه، مباحثی اعم از محصولات بیمهای – بانکی، سرمایهگذاری برای تامین مسکن کارکنان بیمه مرکزی و همچنین افزایش میزان سرمایهگذاری در بانک برای ارائه محصولاتی جهت کمک به آحاد مردم مطرح است.
وی گفت: ارائه محصولات به اقشار مردم یکی از جهات مهم این همکاری مشترک خواهد بود که در این حوزه، محصولات نوین بانکی – بیمهای و سایر محصولات موجود بیمه به متقاضیان ارائه میشود و آنها میتوانند از این خدمات بهرهمند شوند.
استادهاشمی ادامه داد: از سوی دیگر، همکاری با بانک مسکن به دلیل فعالیت در حوزه تخصصی مسکن، ضریب استفاده از محصولات بیمه در بخش ساختمان اعم از: بیمه آسانسور، بیمه عیوب پنهان ساختمان و بیمههای مسئولیت برای سازندگان را افزایش خواهد داد.
مدیرعامل بیمه مرکزی در پایان گفت: همکاری بیمه مرکزی و صنعت بیمه کشور و بانک مسکن میتواند راههای زیادی را برای خدمترسانی به مردم ایجاد کند. تلاش ما بر این است که این برنامهها در کوتاهمدت به نتیجه برسد و امیدواریم که با پیگیری و اقدام به موقع، بتوانیم ظرف چند ماه آتی، این خدمات و محصولات را به مردم معرفی کنیم.