مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در استان خراسان جنوبی گفت: هر چه اقبال عمومی نسبت به سپردهگذاری در این بانکها افزایش یابد فعالیت این بانکها در راستای اعطای تسهیلات بیشتر شده و چرخه تولید با سرعت بیشتری حرکت خواهد کرد.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرضالحسنه مهر ایران، «محمدحسین فرهمند راد» مدیر شعب بانک در استان خراسان جنوبی در برنامه گفتگوی ویژه رادیو گفتوگو حاضر شد و جایگاه بانکداری قرضالحسنه در جامعه و نقش آن در رونق تولید و رشد اقتصادی را تبیین کرد.
فرهمند راد اظهار داشت: امروزه یکی از معضلات و دغدغههای اقتصادی کشور در حوزه تسهیلات، بازگرداندن اصل پول و کارمزد آن به بانکها است. بانکهای قرضالحسنه این معضل را رفع کردهاند تا دریافتکننده تسهیلات بهدور از ضرر و زیان و در کمترین زمان ممکن وام دریافتی را به بانک بازگرداند.
وی همچنین گفت: زمانی که دریافتکننده تسهیلات، در بازپرداخت وجه، مازادی پرداخت نمیکند، بدان معناست که در مسیر مهار تورم و خلق پول قدمی مؤثر برداشته شده و تأثیرات گستردهای بر تولید داخلی خواهد گذاشت.
مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در استان خراسان جنوبی اظهار داشت: عموماً شرکتهای دانشبنیان بنا به محدودیتهایی که دارند تلاش خود را به کار گرفتهاند تا اخذ تسهیلاتی با پایینترین نرخ بهره را در دستور کار خود قرار دهند، زیرا توانایی پرداخت بهرههای بالا به بانکها را ندارند و این روند به دلیل عدم توانایی رقابت آنها با شرکتها و بنگاههای تولیدی بزرگ است.
فرهمند راد با تأکید بر نقش مؤثر بانکهای قرضالحسنه در رونق تولید داخلی خاطرنشان ساخت: از آنجایی که بانکهای قرضالحسنه اقدام به پرداخت تسهیلات بدون بهره میکنند بهترین و مطلوبترین بستر را برای رشد فزاینده شرکتهای دانشبنیان، تقویت فعالیتهای آنها و رونق بخشیدن به عرصه تولید داخلی کشور فراهم کردهاند.
وی در ادامه افزود: خوشبختانه از سال ۱۳۸۶ تا کنون شاهد رشد فعالیتهای بانکهای قرضالحسنه در کشور و همچنین افزایش سقف وامهای اعطایی بودهایم که نوید بخش حرکت اقشار مختلف جامعه به سمت سپردهگذاری قرضالحسنه است. هر چه اقبال عمومی نسبت به سپردهگذاری در این بانکها افزایش یابد فعالیت این بانکها در راستای اعطای تسهیلات بیشتر شده و چرخه تولید با سرعت بیشتری حرکت خواهد کرد.