«طرح پذیرنده ملی» یکی از طرحهای جدید بانک ملی ایران است که در قالب جشنواره “پذیرنده ملی” به مدت سه ماه ( از ابتدای بهمن تا پایان فرودین ماه ۱۴۰۳) ویژه پذیرندگانی که دستگاه کارتخوان و یا درگاه پرداخت خود را به حسابهای بانک ملی ایران متصل کرده اند و تمامی دارندگان کارتهای فعال در شبکه بانکی برگزار می شود.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران ، این بانک با هدف حمایت از کسب و کارها، در «طرح پذیرنده ملی» خدمات متنوع و متناسبی را برای پاسخ به درخواست های دارندگان کارتخوان بانک ملی ایران، در قالب بسته های تشویقی و خدماتی و همچنین اهدای جوایز ویژه به دارندگان کارت های بانکی ارائه می کند.
گفتنی است در این جشنواره هم دارندگان کارتخوان بانک ملی ایران و هم دارندگان کارت های شبکه بانکی و موسسات مالی و اعتباری می توانند از بسته های مختلف تشویقی و کاربردی مناسب و متمایز آن بهره مند شوند.
در این طرح دارندگان کارتخوان بانک ملی ایران می توانند برای ورود به جشنواره با حداقل ۳۰ میلیون تومان تراکنش ماهانه (POS) علاوه بر بهره مندی از بسته های کاربردی، از تسهیلات ویژه تا سقف ۵۰ میلیارد ریال با نرخ مصوب و یا تسهیلات ۲ میلیارد ریالی بدون سود و کارمزد و هر ماه ۱۰ کمک هزینه ۱۰ میلیارد ریالی خرید خودرو به قید قرعه (هر ۱ میلیون تومان ۱ امتیاز ) شرکت کنند.
جشنواره پذیرنده ملی برای دارندگان کارت های تمامی بانک ها نیز جوایز ارزنده ای را در نظر گرفته است . تمامی دارندگان کارت، با هر یک از کارتهای فعال خود در شبکه بانکی می توانند شانس خود را برای برنده شدن ۹۵ جایزه ۱۰۰ میلیون ریالی در صورت خرید از طریق کارتخوان بانکملی(سداد)؛ به قید قرعه با کسب حداقل ۲ امتیاز، (هر ۱۰۰ هزار تومان یک امتیاز) در هر ماه امتحان کنند.
برای شرکت در این جشنواره کافی است تا پرداختهای بالای ۲۰۰ هزار تومانی خود را از طریق ابزارهای پذیرش (مانند کارتخوان، درگاه پرداخت و اپلیکیشنهای پرداخت) شرکت خدمات پرداخت الکترونیک سداد انجام دهید.
بانک ملی ایران به عنوان یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی و با بیشترین تعداد دارندگان کارت بانکی در کشور و شبکه گسترده پشتیبانی در سطح ملی، سعی دارد از طریق بستههای تشویقی و خدماتی در قالب «طرح پذیرنده ملی» کمک نماید تا کسب و کارها نیازمندیهای متنوعِ خدمات بانکداری و پرداخت خود را به صورت متمرکز و به کمک شبکه گسترده شعب این بانک دریافت و از این طریق ضمن جلوگیری از پراکندگی امور بانکی و اتلاف وقت ناشی از آن، بر فعالیتهای کسب و کاری خود تمرکز کنند.