امروز پنج شنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳

تبیین برنامه توسعه کمی و کیفی “وسرمد”

سید محمد مهدی بهشتی نژاد مدیر عامل بیمه سرمد برنامه های توسعه کمی و کیفی “وسرمد” را تبیین کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بیمه سرمد، دکتر بهشتی‌نژاد در ابتدا با اعلام  رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در ۶ ماه نخست۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل، با صدور بیش از ۳۴۵ هزار بیمه نامه و ۳۱٫۳۰۹٫۸۹۱ میلیون ریال حق بیمه تولیدی، به برنامه‌ریزی‌های صورت پذیرفته به منظور جذب نماینده توانمند در کنار افزایش توانمندی و تخصص نمایندگان فعلی و برگزاری جشنواره‌های فروش در نیمه دوم سال براساس هدف استراتژی شرکت مبنی بر توسعه کمی و کیفی شبکه فروش تاکید نمود.

وی در خصوص مهم‌ترین برنامه‌های توسعه شرکت گفت: بیمه سرمد با توجه به اهداف استراتژیک خود، برنامه‌های متعددی را در نظر گرفته است. اولین برنامه بیمه سرمد، توسعه کمی و کیفی شبکه فروش است، در این راستا قصد داریم با افزایش جذب نمایندگان توانمند در سراسر کشور پاسخگوی نیازهای مشتریان در مناطق مختلف کشور باشیم. همچنین به منظور بهبود کیفیت خدمات ارائه شده، با برگزاری دوره‌های آموزشی مستمر و تخصصی و برگزاری مسابقات علمی، مهارت های نمایندگان خود را ارتقا میدهیم.

یکی دیگر از برنامه های توسعه‌ای شرکت، بهبود تجربه مشتریان از طریق ارائه خدمات بهنگام و با کیفیت است. ما با استفاده از فناوری‌های نوین، دیجیتال سازی فرآیند های بیمه و توسعه سامانه ارتباط با مشتریان (CRM) تلاش می کنیم تا دسترسی مشتریان به خدمات، آسان تر و سریع تر شود. همچنین با راه اندازی کانال های ارتباطی متنوع و موثر نظیر چت هوشمند، وب اپلیکیشن و خدمات آنلاین، سعی داریم تا مشتریان بتوانند در هر زمان و مکانی از خدمات ما بهره‌مند شوند. ما به اهمیت نیروی انسانی در موفقیت سازمانی اعتقاد داریم، برای همین در حال برگزاری دوره های آموزشی هستیم تا دانش و مهارهای کارکنان خود را به روز کنیم و در نهایت به توسعه فرهنگ سازمانی توجه ویژه ای داریم و تلاش می کنیم تا محیط کاری مثبت و سازنده ایجاد کنیم تا در آن کارکنان احساس تعلق و انگیزه داشته باشند، این موضوع به نوبه خود باعث افزایش کیفیت خدمات و رضایت مشتریان خواهد شد.

به‌طور کلی، برنامه‌های توسعه شرکت بیمه سرمد بر پایه، افزایش سرعت در ارائه خدمات، تعهد به کیفیت، نوآوری و رضایت مشتریان استوار است و ما با جدیت به دنبال تحقق این اهداف هستیم.

مدیر عامل بیمه سرمد در خصوص سهم این شرکت در بازار بیمه مطرح کرد: بیمه سرمد در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ سهمی معادل ۱٫۴ درصد از بازار بیمه کشور را در اختیار داشته، در حالی که در همین بازه زمانی سهم شرکت از خسارهای صنعت بیمه، ۱٫۱ درصد بوده است. به صورت کلی سیاست شرکت، جذب پرتفوی سود آور و کنترل خسارت‌ها همراه با حفظ نسبی سهم از بازار است، به عبارت دیگر بر سود دهی و رضایت بیمه گزار تمرکز کرده‌ایم نه بر سهم بازار بیشتر. در همین راستا خروج پرتفوهای زیان ده را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم.

دکتر بهشتی‌نژاد در خصوص نسبت خسارت در بیمه سرمد گفت: همانطور که پیش تر نیز بیان شد، سیاست شرکت بر بهبود مدیریت ریسک، کنترل خسارت ها، اصلاح نرخ بیمه نامه ها و حذف پرتفوهای زیان ده متمرکز شده است. بر این اساس رشد خسارت های شرکت تا حد مطلوبی کنترل شد، به نحوی که با وجود رشد ۵۱ درصدی حق بیمه‌های تولیدی شرکت، خسارت‌های پرداختی تنها ۱۰ درصد رشد داشته‌اند و نسبت خسارت شرکت در ۶ماهه نخست سال ۳۴ درصد بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد کاهش یافته است. با توجه به اینکه نسبت خسارت صنعت در این بازه زمانی نیز ۴۵درصد بوده، به نظر می‌رسد سیاست‌های کنترل خسارت در شرکت موفقیت آمیز بوده است.

بهشتی نژاد در خصوص عملکرد بیمه سرمد در بازار سرمایه نیز عنوان کرد: یکی از نکات برجسته در عملکرد وسرمد طی هفته‌های اخیر، رشد حدود ۴۰ درصدی قیمت این سهم در طول دو ماه گذشته است. این رشد چشمگیر، در شرایطی رخ داده که بسیاری از نمادهای بازار سرمایه عملکردی کم‌رمق داشتند. چنین روندی، علاوه بر نمایش قدرت تکنیکالی سهم، بازتابی از عملکرد مثبت شرکت بیمه سرمد در زمینه‌های مالی و عملیاتی است.
روند صعودی وسرمد، که در طول دو ماه گذشته ادامه داشته، نشان‌دهنده هماهنگی بین تحولات مثبت بنیادی و رفتار تکنیکالی سهم است. این عوامل، نویدبخش تداوم رشد و تقویت جایگاه این نماد در بازار سرمایه است و می‌تواند “وسرمد” را به یکی از گزینه‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران تبدیل کند.

بهشتی نژاد در پایان در خصوص فعالیت شرکت های بیمه گفت: مهم ترین قابلیت شرکت های بیمه، ایجاد اطمینان و امنیت مالی برای مشتریان است، این اطمینان که به افراد، کسب و کارها و حتی دولت ها کمک می کند تا با آرامش بیشتری با ریسک ها و عدم قطعیت ها روبرو شوند، نقطه قوتی است که شرکت های بیمه را در شرایط اقتصادی و اجتماعی مختلف به شرکای حیاتی برای جامعه تبدیل می کند. شرکت های بیمه با انتقال ریسک های مالی به خود، افراد را از نگرانی های مالی ناشی از حوادث غیر مترقبه و بلایای طبیعی محافظت می کنند، این مزیت نه تنها پشتیبانی مالی برای مشتریان فراهم می کند بلکه امکان می دهد آن ها بر اهداف شخصی یا توسعه کسب و کار خود تمرکز کنند. بیمه با نقش کلیدی که در ایجاد ثبات و کاهش اضطراب مالی، هم در سطح فردی و هم در سطح کلان اقتصادی دارد، به رشد پایدار جامعه کمک می‌کند. شرکت‌های بیمه با نوآوری در خدمات و ارائه محصولات متنوع می‌توانند این امر را تقویت کرده و به عنوان حامیان اصلی اقتصاد و اجتماع عمل کنند.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/Eoxa5P