امروز یکشنبه، 10 می 2026

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت: تلاش می کنیم با نظام ارجاع به مردم در پرداخت هزینه های درمان کمک کنیم

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: باید هنر این را داشته باشیم که هزینه ها را مدیریت کرده و نظام ارجاع را اجرا و عملیاتی کنیم، تا به مردم در پرداخت هزینه ها کمک شود.

به گزارش فراسو به نقل از مرکز روابط عمومی و امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران، دکتر محمد مهدی ناصحی در جریان سفر به استان مرکزی و نشست با مجمع نمایندگان این استان گفت: حضور در جمع نمایندگان مجلس استان مرکزی که همیشه حامی بیمه شدگان و مردم هستند توفیق است و از همکاران بیمه سلامت استان تقدیر می‌نمایم.

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌هایی است که به خاطر شرایط خاصی که دارد حدود 45 درصد از مردم تحت پوشش بیمه هستند و افتخار ما این است ک صندوق بیماران خاص و صعب العلاج تشکیل دادیم و بیماران مزمن را مورد حمایت قرار دادیم و اعتبار خوبی گرفته شده و باید دولت و نظام بیمه در این خصوص بیشتر مدیریت شود.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: تا کنون سه میلیون نفر نشاندار شدند که هزینه های درمانی آنها پرداخت می شود. بعنوان مثال دیابت یکی از بیمارهای شایع است، باید هنر این را داشته باشیم که هزینه ها را مدیریت کنیم و نظام ارجاع را اجرا و عملیاتی کنیم و به مردم کمک کنیم و اگر کسی مبتلا شد باید از طریق مسیر نظام ارجاع صفر تا 100، پوشش درمانی داشته باشد که مردم هزینه کمتری پرداخت کنند.
وی عنوان کرد: این بیماری‌ها به دلیل ماهیت مزمن نیاز به درمان مستمر داشته و سهم قابل توجهی در سبد هزینه خانوار خود دارند.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: با شناسایی بیماران و به‌ کارگیری راهکارهای درست، تلاش می‌شود فشار مالی ناشی از این بیماری‌ها بر خانواده‌ها کاهش یابد و اگر فردی مبتلا شود، به شرط ثبت و قرار گرفتن در این صندوق، می‌تواند از آثار حمایتی آن بهره‌مند شود.
وی خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم بدهی های سازمان هرچه سریعتر پرداخت شود و نشست های خوبی در این خصوص برگزار شده است.
دکتر ناصحی ادامه داد: با توجه به بودجه ای که داریم بخشی از این بودجه مصوبه مجلس می باشد که به اضافه درآمد سازمان باید بتوانیم با تعرفه جدید هزینه ها را مدیریت و پرداخت نماییم.
وی گفت: تلاش می کنیم که بدهی های انباشته سال گذشته را با رایزنی با برنامه و بودجه کشور در صورت تامین بودجه بروز رسانی کنیم.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: برنامه دیگر سازمان بیمه سلامت افزایش سطح پوشش بیمه‌ای است، به‌گونه‌ای که از ابتدای فروردین امسال میزان پوشش به ۶۰ تا ۶۵ درصد برسد، همچنین با پرداخت منظم سهم ماهیانه و اتخاذ تدابیر لازم، بدهی‌های سازمان نیز به‌ تدریج تسویه خواهد شد.
دکتر ناصحی بیان کرد: در بخش پرداختهای نظام سلامت باید اصلاحاتی انجام شود.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: هرگونه تغییر در تعرفه‌ها ابتدا باید به بیمه‌ها ابلاغ شود و پس از آن در سامانه‌ها برای اعمال در داروخانه‌ها بارگذاری شود که فشار هزینه‌ای به مردم تحمیل نشود.