دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵
آخرین خبرها

پذیره نویسی موفق هجدهمین صندوق نقره با نماد «آرژان»

پذیره‌ نویسی هجدهمین صندوق نقره با نماد «آرژان» که از امروز به مدت سه روز کاری در بورس کالای ایران آغاز شده بود، با استقبال سرمایه گذاران و در همان ثانیه‌های نخست با جذب ۲۰۰ میلیارد تومان با موفقیت انجام شد.

به گزارش فراسو، صندوق سرمایه‌گذاری کالای آسمان ۱، براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، واحدهای سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری کالای کالای آسمان ۱ (شاخه فلز نقره) با نماد معاملاتی آرژان را پذیره‌نویسی کرد.

این صندوق از نوع صندوق‌های سرمایه‌گذاری در انواع اوراق بهادار مبتنی بر فلز نقره است و با هدف جمع‌آوری سرمایه از سرمایه گذاران و اختصاص آن به خرید انواع اوراق بهادار مبتنی بر فلز نقره به منظور کاهش ریسک سرمایه گذاری، بهره گیری از صرفه جویی های ناشی از مقیاس و تامین منافع برای سرمایه گذاران است.

معاملات ثانویه واحدهای این صندوق بعد از پایان دوره پذیره‌نویسی و ثبت رسمی صندوق در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری بورس کالا آغاز می شود

در حال حاضر صندوق های نقره نقرا، نقراتی، نقرآمد، یاس، سیلوا، سیان، نقراط، پلاتا، سیگلو، نقرسا، نقرفام، نقرین، نقران، سیلور، سیمین و نقرابی و ماه در بورس کالا حضور دارند که با پذیره نویسی صندوق نقره آرژان عدد آن به ۱۸ مورد افزایش می یابد./کالاخبر

همچنین ببینید

ثبت بازده مثبت برای ۵ ابزار سرمایه‌گذاری بورس در هفته گذشته

بررسی بازده هفتگی ابزارهای سرمایه‌گذاری در هفته آخر مهر ۱۴۰۵ نشان می‌دهد بازده ۵ ابزار سرمایه‌گذاری فعال در بازار سرمایه مثبت بوده است.