دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

ماجرای فروش مس ضایعاتی به جای شمش مس/ پالادیوم و پلاتین در راه بورس کالا+ ویدئو

به گفته صمد میرزایی مدیرعامل شرکت گسترش دنیای فلز آتا ، برخی افراد در بازار غیررسمی، مس ضایعاتی یک‌کیلویی را با عنوان «شمش یک‌کیلویی مس» و با قیمتی ۴۰ تا ۵۰ درصد بالاتر از نرخ واقعی عرضه می‌کنند؛ در این شرایط، خریدار هنگام فروش با زیانی سنگین مواجه می‌شود. این فقط مسئله اختلاف قیمت نیست؛ پای شفافیت بازار و امنیت سرمایه‌گذاری در میان است. وقتی امکان سرمایه‌گذاری در مس از طریق گواهی سپرده کالایی بورس کالا فراهم شده، چرا باید سراغ بازارهای غیرشفاف و پرریسک رفت؟

به گزارش فراسو، صمد میرزایی، مدیرعامل شرکت گسترش دنیای فلز آتا و از عرضه‌کنندگان نقره در بورس کالا در این قسمت از «یک بازار، دو روایت» از تجربه بازار نقره و مس می‌گوید و به برنامه عرضه فلزات ارزشمند دیگری همچون پالادیوم و پلاتین در بورس کالا اشاره می‌کند.

برای مشاهده نسخه ویدئویی ویدئویی این گفتگو اینجا را کلیک کنید.

همچنین ببینید

تغییر مسیر بازار سرمایه با رشد ۷۳ هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز -دوشنبه ۲۷ مهرماه - با رشد۷۳ هزار واحدی به تراز ۸ میلیون و ۲۵۳ هزار واحد رسید شاخص هم‌وزن ۳۳ هزار واحد مثبت شد و در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۲۲ هزار واحد ایستاد.