پرداخت معوقات حقوق فروردینماه کارکنان شرکت مخابرات ایران آغاز شد و تاکنون مطالبات کارکنان رسمی، قراردادی، طاها و شسکام ۴ استان پرداخت شده است؛ فرآیند پرداخت در سایر استانها نیز در حال انجام است. که از روز شنبه با سرعت بیشتر ادامه می یابد.
به گزارش فراسو به نقل از معاونت ارتباطات شرکت مخابرات ایران، در پی دستور مدیرعامل این شرکت و با پیگیری معاونت مالی، اقدامات لازم برای پرداخت معوقات حقوق فروردینماه کارکنان انجام شد و این فرآیند در استانهای مختلف در حال اجراست.
بر اساس این گزارش، تاکنون معوقات حقوق فروردینماه کارکنان رسمی، قراردادی و همچنین کارکنان شرکتهای طاها و شسکام در چهار استان پرداخت شده و کارسازی مطالبات سایر استانها نیز در دستور اجرا قرار دارد. که از شنبه پرداخت می شود
بنا بر اعلام معاونت مالی ،مطالبات مربوط به سنوات و مرخصی اسفندماه سالهای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ کارکنان شرکتهای طاها و شسکام نیز تعیین تکلیف شده و پس از انجام هماهنگیهای لازم با شرکتهای مذکور، پرداخت این مطالبات طی هفته آخر شهریور و مهرماه انجام میشود.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر