چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵
آخرین خبرها

در پی بارندگی شدید و طوفان شب گذشته؛ ارتباطات ۲۰۰ سایت ارتباطی مازندران دچار اختلال شد

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران از اختلال و قطعی ارتباطات حدود ۲۰۰ سایت ارتباطی استان در پی قطعی گسترده برق ناشی از بارندگی شدید و طوفان شب گذشته خبر داد و گفت: تیم‌های فنی و پشتیبانی مجموعه ارتباطات استان تا بازگشت کامل شبکه به شرایط پایدار در آماده‌باش هستند.
به گزارش فراسو به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اسماعیل اعزی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه «پرس‌وجو» صداوسیمای مرکز مازندران، با اشاره به بارندگی شدید، طوفان و رعد و برق شب گذشته در نقاط مختلف استان، اظهار کرد: در پی این شرایط جوی و قطعی برق، حدود ۲۰۰ سایت ارتباطی در مناطق مختلف مازندران با قطعی یا اختلال مواجه شدند.
وی افزود: عمده قطعی‌ها و اختلالات ایجادشده مربوط به شهرستان‌های شرق مازندران و مرکز استان است و تعداد محدودی از سایت‌های ارتباطی نیز در مناطق غربی استان با اختلال مواجه شده‌اند.
اعزی با اشاره به آسیب واردشده به دو مرکز مخابراتی استان، ادامه داد: نفوذ آب ناشی از بارندگی شدید به داخل ساختمان دو مرکز مخابراتی، موجب آسیب به بخشی از تجهیزات ارتباطی شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران گفت: مشکل مرکز مخابراتی بهنمیر در شهرستان بابلسر به‌طور کامل برطرف شده و در مرکز مخابراتی امام رضا(ع) شهر ساری نیز تیم‌های فنی و پشتیبانی مخابرات منطقه مازندران و شهرستان ساری در حال جایگزینی تجهیزات آسیب‌دیده و رفع نواقص شبکه ارتباطی هستند.
وی افزود: با تلاش تیم‌های فنی، تلفن ثابت تعداد قابل توجهی از مشترکان این مرکز مجدداً برقرار شده و پیش‌بینی می‌شود ارتباط مشترکان باقی‌مانده نیز طی ساعات آینده به‌طور کامل برقرار شود.
اعزی با بیان اینکه میزان خسارات وارده همچنان در دست بررسی است، خاطرنشان کرد: پس از انجام بررسی‌های کارشناسی، میزان خسارات جمع‌بندی و نتایج برای تصمیم‌گیری و اقدامات بعدی به مسئولان مربوطه اعلام خواهد شد.
وی عمده قطعی‌ها و اختلالات شبکه ارتباطی استان را ناشی از قطعی گسترده شبکه برق دانست و تصریح کرد: برای جلوگیری از اختلال در ارتباطات، تلاش شده است مراکز مخابراتی و سایت‌های اصلی تلفن همراه که چندین مرکز و سایت دیگر به آنها متصل هستند، با استفاده از دیزل ژنراتورها و تجهیزات پشتیبان برق فعال نگه داشته شوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران ادامه داد: گستردگی و حجم قطعی شبکه برق در مناطق مختلف استان موجب بروز بخشی از اختلالات ارتباطی شده است و با تلاش مجموعه‌های شرکت‌های توزیع نیروی برق در مازندران و غرب استان برای برقدار کردن شبکه و رفع مشکلات موجود، سایت‌های ارتباطی نیز به‌تدریج وارد مدار می‌شوند.
اعزی تاکید کرد: روند رفع اختلالات و بازگرداندن سایت‌های ارتباطی به مدار تا پایداری کامل شبکه ادامه خواهد داشت و تیم‌های فنی و پشتیبانی در این زمینه به‌صورت مستمر در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به آماده‌باش دستگاه‌های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان گفت: تا پایان روز چهارشنبه، همکاران اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال، شرکت ارتباطات زیرساخت استان، مخابرات منطقه مازندران و اپراتورهای تلفن همراه در حالت آماده‌باش قرار دارند.
اعزی در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه‌های ارتباطی استان تا برقراری و پایداری کامل شبکه در اقصی نقاط مازندران پای کار خواهند بود و پس از جمع‌بندی و بررسی کارشناسی خسارات و نواقص ایجادشده، اقدامات لازم برای کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌های ارتباطی و پیشگیری از بروز مشکلات مشابه در رخدادهای احتمالی آینده انجام خواهد شد.
۱۷ شهریور ۱۴۰۵ ۱۹:۵۴

همچنین ببینید

بازدید رئیس‌جمهوری از جدیدترین دستاوردها و راهکارهای ارتباطی ایرانسل

ایرانسل، در جریان آیین «یک ایران متصل»، جدیدترین دستاوردها و راهکارهای ارتباطی و دیجیتال خود را به دکتر مسعود پزشکیان معرفی کرد و همزمان ۹۴۶ پروژه ارتباطی ایرانسل در ۲۱ استان کشور با حضور رئیس‌جمهوری، به بهره‌برداری رسید.