پنج شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

آغاز پرداخت معوقات ۸ ماهه سال ۱۴۰۳ بازنشستگان فولاد

معاون فنی و عملیات بیمه ای صندوق فولاد اعلام کرد: باتوجه مصوبه ۲۶ آذرماه سال گذشته هیات وزیران مقرر شده است که ۸ ماه معوقه ابتدای سال ۱۴۰۳ بابت مابه‌التفاوت مبالغ پرداختی بابت متناسب‌سازی، در طول سال جاری پرداخت گردد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی فولاد، محمد ابراهیمی گفت: براین اساس در مرحله اول، یک دهم معوقات بازنشستگانی که احکام متناسب سازی آنان صادر شده است، پرداخت و در فیش حقوقی اردیبهشت ماه منظور شد.


وی افزود: معوقات بازنشستگان بابت متناسب سازی سال ۱۴۰۳، از مجموع ۸ ماه مبلغ افزایش ۴۰درصد مستمری احکام متناسب سازی (از طریق سامانه فیش حقوقی در بخش خدمات الکترونیک سایت صندوق بازنشستگی فولاد قابل مشاهده می باشد) پس از کسر مبالغ علی الحساب متناسب سازی پرداخت شده بابت ۸ ماه ابتدای سال محاسبه می شود که در این مرحله یک دهم از معوقات این عزیزان پرداخت شده است .

معاون فنی و عملیات بیمه ای صندوق ضمن تشکر از صبر و شکیبایی بازنشستگان که احکام متناسب سازی آنان تاکنون صادر نشده، اعلام نمود که پیگیری های لازم برای طی فرآیند قانونی صدور احکام انجام شده است که انشاا… به زودی احکام این عزیزان صادر خواهد شد.

همچنین ببینید

نماینده مردم تهران: مجلس، پشتیبان وزارت کار در رفع موانع کسب‌وکار زنان کارآفرین است

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اعلام این که مجلس پشتیبان وزارت کار در رفع موانع کسب‌وکار زنان کارآفرین است، گفت: کمیسیون ویژه حمایت از تولید آمادگی دارد تا به عنوان بستری مطمئن و قانونی، روند رسیدگی به مطالبات زنان کارآفرین را تسریع کند .