دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

معرفی محصولات و توانمندی‌های بیمه‌ سرمد در AUTO PARTS Exhibition2025

بیمه سرمد در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو (AUTO PARTS Exhibition2025) به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد سالانه تخصصی در صنعت قطعه‌سازی کشور به منظور معرفی انواع محصولات، دستاورد‌ها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بیمه‌‌ای خود و استفاده از پتانسیل بازارهای جدید و سودآوری، در کنار بانک صادرات ایران حضوری فعال دارد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط‌عمومی بیمه سرمد، یستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو صبح روز پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ با حضور مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور، مدیران ارشد صنعت خودرو و حضور بیش از ۳۸۰ شرکت داخلی و ۲۷۰ شرکت خارجی از کشورهای ترکیه، سوئیس، آلمان، هند، ژاپن، کره جنوبی، امارات متحده عربی و چین در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

همچنین ببینید

عصارزاده: سرمایه بانک توسعه تعاون ۴۳ درصد افزایش یافت

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با اشاره به افزایش سرمایه بانک به 8.9 همت، این اقدام را گامی مهم برای تقویت توان مالی بانک و اجرای جدی‌تر برنامه راهبردی آن در حمایت از بخش تعاون و توسعه تعامل با فعالین اقتصادی عنوان کرد.