چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

برگزاری دو جلسه تبادل نظر در خصوص بازار سهام در روز جاری

مدیران سازمان بورس و اوراق بهادار، ارکان و نهادهای مالی در خصوص سناریوهای بازگشایی بازار سهام به گفت‌وگو پرداختند.
به گزارش فراسو به نقل از سنا،  پس از اعلام آتش‌بس دو‌هفته‌ای ایران و آمریکا در صبح امروز، دو جلسه تعامل و همفکری برای چگونگی مواجهه با بازار سهام بر اساس تحولات جدید و پیش‌رو برگزار شد.
بنابراین گزارش،  نخستین جلسه میان اعضای هیئت‌مدیره سازمان و مدیران ارکان صبح امروز و جلسه دوم با حضور مدیران سازمان بورس و اوراق بهادار، ارکان بازار سرمایه و مدیران عامل نهادهای مالی عصر روز جاری برگزار شد.
 در این جلسات در خصوص موضوعات افشای اطلاعات ناشران، تحلیل بازار صنایع، توجه به نقدشوندگی و شفافیت بازار، سناریوهای مرتبط با بازگشایی بازار سهام در حوزه‌های چگونگی و زمان بازگشایی تبادل نظر شد‌.
گفتنی است که در جلسات برگزارشده همچنین بر اتخاذ تدابیری جهت کاهش ابهام وضعیت بازار و ناشران از طریق افشای مناسب به عنوان الزام اساسی بازگشایی تأکید شد.

همچنین ببینید

هوش مصنوعی چگونه بازارهای مالی را دگرگون می‌کند؟

عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران با تاکید بر این‌که «آینده زیست‌بوم مالی در عصر هوش مصنوعی، آینده‌ای متفاوت از امروز خواهد بود»، گفت: «نهادهای مالی و نهاد ناظر نمی‌توانند با قواعد و ابزارهای گذشته با فناوری‌های جدید مواجه شوند.