چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

استمرار فعالیت‌های عمرانی موسسه اعتباری ملل در دوران جنگ تحمیلی سوم، جلوه‌ای از تعهد و پایداری ملی

در شرایطی که جنگ تحمیلی سوم منجر به کاهش چشمگیر فعالیت‌ها و پروژه‌های عمرانی در بسیاری از بخش‌های اقتصادی کشور شد، موسسه اعتباری ملل با اتکا به برنامه‌ریزی مدون و تعهد عمیق به مردم و سهامداران، توانست در جبهه اقتصاد، مسیر خدمت‌رسانی خود را با اقتدار ادامه داده و پویایی سازمانی را حفظ نماید.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل، دکتر جمالی،رییس هیئت سرپرستی این موسسه  در این خصوص اظهار داشت: جنگ سوم تحمیلی، چالش‌های اقتصادی را برای کشور به همراه داشت و بدون شک این موضوع منظر دیگری از جنایات دشمن آمریکایی_صهیونی، با پیشرفت ایران اسلامی می باشد.

وی افزود: در چنین شرایطی، موسسه اعتباری ملل با درک عمیق مسئولیت خود، نه تنها فعالیت‌ها و پروژه های ساختمانی و عمرانی را متوقف نکرد، بلکه با ابتکار و تلاش مضاعف، به تعهدات خود جامه عمل پوشاند و پروژه‌های سرمایه‌گذاری در بخش ساختمانی و عمرانی خود  را با قوت ادامه داد.

رییس هیئت سرپرستی موسسه اعتباری ملل تاکید کرد:این پایداری و توانمندی در تداوم ارائه خدمات، نشان‌دهنده عزم راسخ موسسه اعتباری ملل برای حمایت از منافع مردم و سهامداران، حتی در شرایط سخت جنگی  می باشد.

همچنین ببینید

عبور ارزش بازار وبملت از ۴۸۸ همت در پایان شهریور ۱۴۰۵

ارزش بازار وبملت در پایان شهریورماه سال جاری به ۴،۸۸۴ هزار میلیارد ریال (بیش از ۴۸۸ همت) رسید که نشان از اعتماد سهامداران و تقویت جایگاه بزرگ ترین بانک بورسی کشور است.