امروز یکشنبه، 10 می 2026

حضور معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در مراکز درمانی مشهد

دکتر محمدعلی همتی معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در اولین سفر استانی خود در خراسان رضوی و شهر مشهد حضور یافت و از بیمارستان ۱۷شهریور بازدید کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، در جریان سفر معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی به مشهد، دکتر همتی در جلسه‌ای با حضور مدیر درمان استان، معاونان و رئیس بیمارستان ۱۷ شهریور شرکت نمود و بر تداوم ارتقای کیفیت خدمات درمانی در مراکز ملکی این سازمان تأکید کرد.

دکتر علی رضازاده مدیر درمان استان در ابتدای جلسه ، گزارشی از عملکرد استان در سال ۱۴۰۴ به صورت مختصر بیان کرد.و فرصت حضور ایشان در مشهد را غنیمت دانست.
معاون درمان سازمان  با اشاره به اجرای موفق طرح ارتقای هتلینگ در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی، این طرح را یکی از مهم‌ترین اقدامات سال‌های اخیر در بهبود تجربه بیماران دانست و اظهار داشت: «این برنامه با همراهی مدیران وقت و تلاش همکاران درمانی در سراسر کشور به نتایج مطلوبی رسید و مورد قدردانی شرکای اجتماعی و جوامع کارگری وبازنشستگی نیز قرار گرفت.»

دکترهمتی همچنین از تدوین برنامه‌های جدید در حوزه فناوری اطلاعات درمان خبر داد و افزود: «دستورالعمل‌های مرتبط با این برنامه‌ها در مراحل نهایی قرار دارد و به‌زودی اجرایی خواهد شد. هدف ما تسهیل فرآیندهای درمانی و ارتقای کیفیت خدمات برای بیمه‌شدگان است.»

دکتر همتی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تعرفه‌ها اشاره کرد و گفت: «شتاب‌بخشی به روند تدوین و ابلاغ تعرفه‌ها در دستور کار ستاد قرار دارد و تلاش می‌کنیم کارها در زمان مناسب انجام شود.»

وی ضمن قدردانی از طرح‌ها و دغدغه‌های مطرح‌شده توسط مدیران و کارکنان حوزه درمان استان، تأکید کرد: «تمام موارد قابل بررسی و پیگیری است و با انتخاب راه‌حل‌های مؤثر می‌توان مسیر حل چالش‌ها را هموار کرد.»

وی از بخش‌های مختلف بیمارستان هفده شهریور مشهد بازدید نمود وضمن گفتگو باهمکاران وبیماران روند خدمت رسانی به بیمه شدگان را از نزدیک بررسی نمود.