دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

تمدید خودکار کارت‌های بانکی منقضی در اسفند و فروردین ماه توسط بانک اقتصادنوین

بانک اقتصادنوین کارت‌های بانکی منقضی‌شده مشتریان را برای مدت سه ماه به‌صورت خودکار تمدید کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، در پی اتخاذ تمهیدات جدید، کارت‌های بانکی مشتریان شامل کارت‌های نقدی، هدیه و بن کارت‌هایی که تاریخ انقضای آن‌ها در ماه‌های اسفند ۱۴۰۴ و فروردین ۱۴۰۵ بوده است، به‌طور خودکار و بدون نیاز به مراجعه حضوری، به مدت سه ماه تمدید شده‌اند.

دارندگان کارت‌های بانکی مذکور می‌توانند تراکنش غیرحضوری و آنلاین خود را با همان تاریخ انقضای قبلی که روی کارت درج شده است، انجام دهند.

این اقدام با هدف تسهیل در ارائه خدمات، جلوگیری از اختلال در دسترسی به خدمات بانکی و افزایش رضایت مشتریان صورت گرفته است. بانک اقتصادنوین بر تداوم ارائه خدمات ایمن، سریع و بدون وقفه به مشتریان خود تاکید دارد.

همچنین ببینید

بازدید سرپرست سازمان تأمین اجتماعی از درمانگاه ۲۲ بهمن تهران به مناسبت روز پزشک

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی به مناسبت گرامیداشت روز پزشک، ضمن بازدید از درمانگاه 22 بهمن تأمین اجتماعی تهران، با حضور در بخش‌های مختلف این مرکز درمانی از زحمات و تلاش‌های کادر درمان شاغل در این درمانگاه تقدیر به عمل آورد.