افزایش سرمایه ۳۸ درصدی شرکت زامیاد از محل سود انباشته در مجمععمومی فوقالعاده این شرکت به تصویب رسید.
به گزارش فراسو، مجمععمومی فوقالعاده صاحبان سهام شرکت خودروسازی زامیاد با حضور بیش از ۵۰ درصد سهامداران و سایر مراجع قانونی برگزار شد و پیشنهاد هیاتمدیره این شرکت مبنی بر افزایش سرمایه ۳۸ درصدی از محل سود انباشته به تصویب حاضران در این مجمع رسید.
بنابراین گزارش، شرکت زامیاد بهمنظور جلوگیری از خروج نقدینگی و تقویت توان تولیدی و توسعه سبد محصولات خود با ارائه مستندات به سازمان بورس اوراق بهادار، مجوز افزایش سرمایه خود به مبلغ ۲۵.۲ میلیارد ریال را دریافت کرده بود.
این گزارش می افزاید؛ هدف از این اتفاق، بهرهمندی از مشوقهای مالیاتی، بهبود ساختار مالی، بهبود نسبت مالکانه و رقابتپذیری و همچنین بهبود سرمایه در گردش و تقویت جریانهای نقدی در پشتیبانی خط تولید و بهبود معاملات در بازار سرمایه است.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر