امروز پنجشنبه، 17 اردیبهشت 1405
Breaking News

ضریب اشغال مراکز اقامتی کشور ۱۵ درصد است

سخنگوی ستاد تسهیلات سفر کشور گفت: در سه هفته اخیر تا ۲۹ اسفند، بیشترین مقاصد سفر در کشور به ترتیب، استان مازندران با یک میلیون و ۴۰۰ هزار مسافر، استان گیلان با حدود ۱ میلیون مسافر و استان خراسان رضوی با حدود ۷۲۴ هزار مسافر گزارش شده است.

به گزارش فراسو، سخنگوی ستاد تسهیلات سفر کشور گفت: با توجه به شاخص انباشت مسافر (اختلاف ورود و خروج)، استان‌هایی که همچنان ظرفیت جذب مسافر دارند، استان‌های لرستان، اردبیل، خوزستان، سمنان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و مرکزی هستند.

هانی رستگاران بیان داشت: ظرفیت اقامتی کشور (تعداد تخت‌ها) ۵۵۰ هزار تخت دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی است، اما نکته قابل توجه این است که بخش قابل توجهی از اقامت‌ها خارج از این ظرفیت رسمی، یعنی خانه‌های شخصی، اقوام و ویلا‌های شخصی انجام شده است.

سخنگوی ستاد تسهیلات سفر تصریح کرد: تحلیل رفتار سفر نشان می‌دهد که سفر‌های خانوادگی و دیدار اقوام با استقبال بیشتری رو‌بو بوده و کاهش تمایل به اقامت رسمی (هتل، مهمان‌پذیر) غالب است؛ افزایش استفاده از اقامتگاه‌های غیر رسمی و شخصی مشاهده می‌شود و حجم سفر نسبت به سال‌های عادی با احتیاط و محافظه‌کاری همراه بوده است.

هانی رستگاران گفت: بیشترین خروج مسافر از تهران (بیش از ۵ میلیون تن) سپس استان‌های البرز و اصفهان بوده و تهران به‌تنهایی بیش از ۵۰ درصد مبدأ سفر‌ها را تشکیل داده است.