دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

دیدار مدیرعامل بیمه معلم با مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس

علی صیادزاده مدیرعامل بیمه معلم در دیداری با محسن کلاری مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس و غلامعلی حق شناس معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی استان فارس درباره گسترش همکاری‌ها و ارتقای خدمات بیمه‌ای فرهنگیان گفت‌وگو کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط‌عمومی بیمه معلم، در این نشست طرفین بر اهمیت ارائه خدمات بیمه‌ای مناسب به فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش در روزهای حساس کنونی کشور تأکید کردند و راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک میان بیمه معلم و آموزش و پرورش استان فارس مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این دیدار، موضوعاتی از جمله بهبود کیفیت خدمات بیمه‌ای، افزایش رضایتمندی فرهنگیان و بررسی ظرفیت‌های جدید برای همکاری‌های آینده مطرح شد.

در پایان، دو طرف بر تداوم تعامل و همکاری به منظور ارائه خدمات بهتر به جامعه فرهنگیان استان فارس تأکید کردند.

همچنین ببینید

مدیرعامل بانک سپه فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت

دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در پیامی فرارسیدن هفته دولت را به دولتمردان …