سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

خرید خودروهای وارداتی سامانه اتونوین با حساب وکالتی در بانک دی

امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک دی برای ثبت‌نام در طرح فروش خودروهای وارداتی از سامانه اتونوین فراهم شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط‌عمومی بانک دی، با آغاز طرح خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین تمامی مشتریان گرامی می‌توانند از دوم تا پنجم اسفندماه با مراجعه به سامانه day24.ir/vekalati به صورت غیرحضور حساب خود را وکالتی کنند.

مشتریان گرامی باید هنگام وکالتی کردن حساب خود نزد بانک در یکی از حساب‌های کوتاه‌مدت یا پس‌انداز خود مبلغ ۵ میلیارد ریال ( معادل ۵۰۰ میلیون تومان) موجودی داشته باشند. همچنین متقاضی پس از ثبت درخواست وکالتی می‌تواند با مراجعه به سایت  autonovin.ir و با توجه به قوانین مندرج در این سایت نسبت به ثبت درخواست خود برای قرعه کشی، اقدام کند.

گفتنی است حساب وکالتی شده و مبلغ مسدود شده توسط مشتری صرفاً با اعلام وزارت صمت قابلیت رفع انسداد یا لغو وکالتی را خواهد داشت.

همچنین ببینید

بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شعبه سالاریه قم/ تاکید بر تسریع در روند خدمت‌رسانی به مشتریان

مدیرعامل بانک مسکن و‌ هیات همراه در حاشیه سفر به استان قم، با حضور در شعبه سالاریه این شهر، ضمن گفتگو با همکاران و مشتریان، عملکرد این واحد در حوزه پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن و خدمات بانکی را مورد ارزیابی قرار داد.