دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

حساب وکالتی غیرحضوری بانک دی برای طرح خرید خودروهای وارداتی

امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک دی برای ثبت‌نام در طرح فروش خودروهای وارداتی از سامانه اتونوین فراهم شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط‌عمومی بانک دی، با آغاز طرح خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین تمامی مشتریان گرامی می‌توانند از ۱۱ تا ۱۴ بهمن با مراجعه به سامانه www.day24.ir/vekalati به صورت غیرحضور حساب خود را وکالتی کنند.

مشتریان گرامی باید هنگام وکالتی کردن حساب خود نزد بانک در یکی از حساب‌های کوتاه‌مدت یا پس‌انداز خود مبلغ ۵ میلیارد ریال ( معادل ۵۰۰ میلیون تومان) موجودی داشته باشند. همچنین متقاضی پس از ثبت درخواست وکالتی می‌تواند با مراجعه به سایت  autonovin.ir و با توجه به قوانین مندرج در این سایت نسبت به ثبت درخواست خود برای قرعه کشی، اقدام کند.

گفتنی است حساب وکالتی شده و مبلغ مسدود شده توسط مشتری صرفاً با اعلام وزارت صمت قابلیت رفع انسداد یا لغو وکالتی را خواهد داشت.

همچنین ببینید

امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه کارگران و معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

همزمان با هفته دولت و در راستای رونق صنعت گردشگری، تسهیل سفر برای عموم مردم و ایجاد اکوسیستم مالی گردشگری، تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه کارگران و معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با محوریت اعطای کارت اعتباری "رفاه‌سفر" به گردشگران امضا شد.