امروز شنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵
Breaking News

تحقق یکی از آرزوهای‌های مدیران فولاد

محمد مسعود سمیعی‌نژاد رئیس هیأت عامل ایمیدرو  در حاشیه مراسم افتتاح کارخانه نوین الکترود اردکان بابیان این مطلب گفت: ۹۰ درصد صنعت فولاد تحت تأثیر زنجیره تولید الکترود است.

به گزارش فراسو، وی افزود: تحریم فولاد ایران طی سال های گذشته، با تحریم الکترود توسط آمریکا آغاز شد. این مسئله، صنعت را دچار چالش‌هایی کرد.
وی افزود: ایمیدرو به دنبال انتقال فناوری الکترود به داخل کشور بود اما کشورها از دادن آن امتناع می کردند. درنتیجه، این موضوع سال‌ها در ایمیدرو معطل مانده بود.

شاهد کار عظیم استراتژیک در صنعت فولاد هستیم

وی با بیان اینکه اجرای طرح تولید الکترود گرافیتی طی کنسرسیومی از شرکت‌های تولیدکننده با سیاست‌های ایمیدرو انجام شد، گفت: با افتتاح این کارخانه، شاهد کار عظیم استراتژیک برای صنعت فولاد هستیم.
نیاز امروز کشور فعلا تا حدود ۶۰ هزار تن است و با توجه به بومی کردن دانش فنی این محصول مهم، برنامه توسعه آن را برای صادرات داریم