امروز یکشنبه، 12 بهمن 1404

با تصویب هیئت مدیره؛ دکتر حمیدرضا غفاری مدیرعامل بیمه کوثر شد

به دنبال جلسه هیئت مدیره بیمه کوثر، دکتر حمیدرضا غفاری به‌عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب و برای دریافت مجوزهای لازم به بیمه مرکزی ج.ا.ا معرفی شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بیمه کوثر، همچنین انتخاب مصطفی مقصودی معاون مالی و اقتصادی بیمه کوثر به‌عنوان قائم مقام مدیرعامل این شرکت نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

اعضای هیئت مدیره بیمه کوثر در پایان این جلسه از زحمات و خدمت صادقانه و خالصانه دکتر ابوالفضل آقادادی مدیرعامل پیشین بیمه کوثر که با راهبری هوشمندانه خود این شرکت را به سوی دستیابی به اهداف عالی سوق دادند، تشکر و قدردانی کردند.

لازم به توضیح است که دکتر غفاری سابقه مدیریتی بیش از ۲۵ ساله در حوزه های مرتبط با بیمه را دارد و پیش بینی می شود با حضور و تجربیات ایشان، روند مثبت بیمه کوثر بیش از پیش تقویت گردد.