شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

ارز پتروشیمی‌ها از دوشنبه ۱۵ دی به تالار دوم منتقل می‌شود

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی از تصمیم دولت و بانک مرکزی برای عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم خبر داد و اعلام کرد: این اقدام با هدف حذف رانت ارزی انجام می‌شود.

به گزارش فراسو، احمد مهدوی ابهری در گفت‌وگو با سنا اعلام کرد: از فردا، دوشنبه ۱۵ دی، تمام ارز شرکت‌های پتروشیمی که تاکنون در تالار اول عرضه می‌شد، بر اساس تصمیم دولت و بانک مرکزی، در تالار دوم عرضه خواهد شد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، با تأکید بر این‌که هدف از این تصمیم حذف رانت ارزی است، افزود: نیت دولت و بانک مرکزی این است که ارز به شکل شفاف‌تری عرضه شود و رانت‌های موجود در این حوزه به‌طور کامل از بین برود.

مهدوی ابهری تاکید کرد: انتقال عرضه ارز پتروشیمی‌ها به تالار دوم می‌تواند به اصلاح سازوکار بازار ارز و کاهش زمینه‌های سوءاستفاده کمک کند و در نهایت به نفع اقتصاد ایران باشد.

همچنین ببینید

معامله ۷۷۲ هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا

تالار صادراتی بورس کالای ایران در هفته منتهی به ۳۰ مردادماه میزبان معامله ۷۷۲ هزار و ۶۷۴ تن انواع کالا و محصول بود.