جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵

سود عملیاتی هلدینگ تاپیکو ۳۰ درصد افزایش یافت

سود عملیاتی ۶ ماهه منتهی به آبان سال ۱۴۰۴ هلدینگ تاپیکو ۳۰ درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

به گزارش فراسو به نقل از شستا رسانه، سود عملیاتی هلدینگ سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) در ۶ ماهه منتهی به آبان سال ۱۴۰۴ نسبت به دوره مشابه در سال گذشته ۳۰ درصد رشد کرد.

دلایل این افزایش سود عملیاتی عمدتا ناشی از شناسایی سود سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس، سود فروش سهام نماد پتوسعه در فرابورس و سود ناشی از سرمایه‌گذاری در صندوق درآمد ثابت بوده است.

با برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است روند به رشد تاپیکو و شرکت‌های تابعه در ماه‌های همچنان رشد کرده و بهبود پیدا کند.

اخیرا هم توافق‌‌نامه عملکردی هلدینگ تاپیکو با مدیران عامل شرکت‌های تابعه با هدف انسجام مدیریتی، بهبود عملکرد مالی، عملیاتی، توسعه‌ای و بازار در راستای شفافیت عملکرد، تحقق اهداف راهبردی و افزایش ارزش آفرینی برای ذینفعان به امضا رسیده است.

همچنین ببینید

تجلیل فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان از مدیران و کارکنان فجر انرژی

سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان با حضور در شرکت فجر‌انرژی خلیج فارس از بخش‌های مختلف شرکت و پروژه‌های بازسازی واحدهای آسیب‌دیده بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت اقدامات انجام‌شده برای بازگشت و نوسازی ظرفیت‌های تولید قرار گرفت.