امروز یکشنبه، 12 بهمن 1404

رایتل پاسخ گزارش خبرگزاری مهر را داد

شرکت خدمات ارتباطی رایتل توضیحاتی را درباره گزارش 22 آذرماه 1404 خبرگزاری مهر با عنوان «تخفیف‌های میلیاردی و سودهای آب‌رفته؛ روایتی نگران‌کننده از شستا» ارایه کرد.

به گزارش فراسو به نقل از شستا رسانه، متن کامل جوابیه شرکت رایتل که در جهت تنویر افکار عمومی ارایه شده، به شرح زیر است: 

بر اساس گزارش منتسب به شرکت خدمات ارتباطی رایتل عدد «رشد ۱۸۷.۷درصدی تخفیف‌ها»، ناشی از ارائه تفسیر نادرست اقلام صورت‌های مالی بوده و با واقعیت‌های مندرج در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده این شرکت انطباق ندارد.

بر اساس گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت رایتل برای سال مالی منتهی به 29/12/1403، منتشرشده در سامانه کدال در تاریخ 27/07/1404، اقلام مرتبط با تخفیف‌ها به شرح زیر افشا شده است:

•تخفیف‌های فروش سیم‌کارت و مودم

•برگشت از فروش

• تخفیف‌های ارائه خدمات

بررسی دقیق صورت‌های مالی در سال‌های 1403 و 1402 نشان می‌دهد در سال مالی 1403 اقلام تخفیف‌ در چارچوب جدید و به‌صورت جداگانه و شفاف افشا شده‌اند، در حالی که در سال مالی 1402 مطابق با چارچوب وقت این مبالغ از رقم فروش کسر و به‌صورت تجمیعی در صورت‌های مالی تلفیقی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی منعکس شده است. این تفاوت، موجب ایجاد تصور نادرست از رشد غیرمتعارف تخفیف‌های شرکت رایتل شده است.

بر اساس جمع‌بندی ارقام همگن، مجموع تخفیف‌های شرکت خدمات ارتباطی رایتل در سال مالی 1403 نسبت به سال مالی 1402 رشدی معادل حدود 10 درصد داشته؛ این در حالی‌است که درآمد عملیاتی شرکت در سال 1403 نسبت به سال قبل، رشد 36 درصدی را تجربه کرده است. بدیهی است در چنین شرایطی، رشد محدود تخفیف‌ها نه‌تنها غیرمتعارف نبوده، بلکه در چارچوب سیاست‌های فروش و توسعه بازار، کاملاً معقول و قابل توجیه است.

بدیهی است انتشار تحلیل‌های مالی بدون توجه به روش‌های حسابداری و بدون اخذ توضیح از شرکت ذی‌ربط، می‌تواند منجر به برداشت‌های نادرست شود. لذا انتظار می‌رود در راستای اصول حرفه‌ای رسانه‌ای و تنویر افکار عمومی، اقدامات مقتضی در اصلاح خبر منتشر شده و انعکاس توضیحات فوق صورت پذیرد.