آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته منتهی به ۵ دی ماه حدود ۲ میلیون و ۳۷۲ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش بالغ بر ۶۱.۷ هزار میلیارد تومان معامله شد. همچنین ارزش معاملات ۱۰ شرکت برتر به بیش از ۲۸.۱ هزار میلیارد تومان رسید.
به گزارش فراسو، برترین های بورس کالای ایران در هفته منتهی به ۵ دی ماه براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی به شرح زیر است:
ملی صنایع مس ایران با معامله ۵ هزار و ۷۴۹ تن انواع مس، سولفور مولیبدن و کنسانتره فلزات گرانبها به ارزش ۸ هزار و ۹۷۱ میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.
فولاد مبارکه اصفهان با فروش ۱۰۵ هزار و ۹۰ تن انواع ورق فولادی به ارزش ۴ هزار و ۶۲۳ میلیارد تومان دوم شد.
صنایع تولیدی دنیای مس کاشان ۲ هزار و ۲۱۰ تن مس و سیم و مفتول مسی به ارزش ۳ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان فروخت و رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
مجتمع سرب و روی انگوران با معامله ۱۰۷ هزار تن خاک روی به ارزش ۳ هزار و ۸۶ میلیارد تومان چهارم شد.
فولاد خوزستان با معامله ۴۵ هزار و ۶۰۰ تن شمش بلوم، تختال و آرگون به ارزش یک هزار و ۷۸۵ میلیارد تومان پنجم شد.
پتروشیمی تندگویان با فروش ۱۲ هزار و ۷۱۶ تن پلی اتیلن ترفتالات بطری و نساجی و نخ پلی استر در گریدهای مختلف به ارزش یک هزار و ۱۷۷ میلیارد تومان فروخت و رتبه ششم را به خود را کسب کرد.
آلومینای ایران با فروش ۱۹ هزار و ۸۲۵ تن اکسید، هیدروکسید و شمش آلومینیوم به ارزش یک هزار و ۸۳ میلیارد تومان رتبه هفتم را به خود اختصاص داد.
معدنی و صنعتی گل گهر با معامله ۱۳۰ هزار تن گندله و کنسانتره سنگ آهن به ارزش یک هزار و ۴۵ میلیارد تومان هشتم شد.
ذوب آهن اصفهان یک هزار و ۹۳۵ تن تیرآهن، شمش چدن و آرگون به ارزش یک هزار و ۲۶ میلیارد تومان فروخت و نهم شد.
آهن و فولاد ارفع هم با فروش ۲۷ هزار تن شمش بلوم به ارزش یک هزار و ۳ میلیارد تومان رتبه دهم را به خود اختصاص داد./کالاخبر
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر