چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

پرداخت ۱۴۶۸۰ میلیارد تومان وام ازدواج توسط بانک‌های خصوصی

بانک‌ها و موسسات اعتباری غیردولتی از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، بالغ بر۱۴۶۸۱۴۳۵۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه، به ۴۴۱۵۲ نفر از جوانانی که ظرف چهارساله اخیر ازدواج کرده‌اند، پرداخت نموده‌اند.

به گزارش فراسو، رقم مزبور به میزان ۷۵% مجموع تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۳ را نشان می‌دهد که معادل ۲۷۶۶۲۶۸۳ میلیون ریال اضافه بر سهمیه تعیین شده بانک مرکزی برای بانک‌های خصوصی در ۷ ماهه سال جاری بوده که تامین ۲۳ درصد آن  از محل منابع پرهزینه بانک‌ها انجام گرفته است.

این درحالی است که بانکها و موسسات اعتباری خصوصی با وجود فقدان شعب خود در بعضی از شهرستان ها توانسته اند علاوه بر تسهیلات مزبور در هفت ماهه اول سالجاری بالغ بر ۳۸۳۹۹۲۷۰ میلیون ریال تسهیلات فرزند آوری به ۴۳۴۷۹ نفر از متقاضیان پرداخت نمایند. این میزان معادل ۸۷ درصد سهمیه بانکهای خصوصی برای متقاضیان سراسر کشور می باشد./تسنیم

همچنین ببینید

بیمه صیادان و مادران روستایی در اولویت توسعه پوشش بیمه‌ای سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار با مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق، ضمن تقدیر از عملکرد صندوق در دولت وفاق ملی در حوزه گسترش خدمات بیمه‌ای و مدیریت دارایی‌ها، بر ضرورت توسعه پوشش بیمه اجتماعی در استان، تسریع در پوشش بیمه ای صیادان و اجرای مؤثر طرح بیمه مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر در مناطق روستایی و عشایری تأکید کرد.