سه شنبه , شهریور ۳ ۱۴۰۵

برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از عضو هیأت‌مدیره بیمه حافظ

به مناسبت پایان دوره مسئولیت علیرضا فاطمی، عضو هیأت‌مدیره شرکت بیمه حافظ، مراسم تقدیر و تشکر با حضور اعضای هیات مدیره ، مدیرعامل و معاونین این شرکت برگزار شد.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه حافظ  در این مراسم، از تلاش‌ها، خدمات ارزنده و نقش مؤثر ایشان در پیشبرد اهداف راهبردی شرکت، ارتقای ساختار مدیریتی در صنعت بیمه کشور قدردانی به عمل آمد.
در پایان مراسم اعضای هیات مدیره شرکت بیمه حافظ ضمن قدردانی از حسن تعهد، تخصص و رویکرد حرفه‌ای ایشان در طول دوران عضویت در هیأت‌مدیره، برای وی در ادامه مسیر حرفه‌ای آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون کرد.
در پایان این مراسم، لوح تقدیری به پاس خدمات و زحمات ارزنده ، به آقای علیرضا فاطمی اهدا گردید.

همچنین ببینید

افتتاح ۲۷۴ واحد نهضت ملی در شهرستان نهاوند با حضور وزیر راه و شهرسازی

در سفر دکتر فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی به استان همدان، پروژه ۲۷۴ واحدی شهید حیدری نهاوند احداث شده با تامین مالی بانک مسکن افتتاح و کلید ۱۳۵ واحد به صاحبان آن تحویل داده شد.