چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی آذرماه

مشتریان بانک سپه می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود نزد بانک سپه با مبلغ موجودی ۵ میلیارد ریال در طرح ثبت نام خودرو‌های وارداتی آذر‌ماه 1404 شرکت کنند.

به گزارش فراسو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، متقاضیان و مشتریان بانک سپه می‌توانند در خصوص عرضه خودروهای وارداتی در سامانه http://salecars.ir در بازه زمانی فردا سه شنبه 25 آذر‌‎ماه تا ساعت ۲۳:۵۹ یکشنبه 30 آذر‌ماه با وکالتی کردن حساب و مسدود کردن مبلغ ۵ میلیارد ریال به صورت غیرحضوری از طریق همراه بانک و لینک Ib.banksepah.ir و قبول شرایط و ضوابط خرید خودرو نسبت به ثبت نام خودروهای وارداتی اقدام نمایند.

مهلت وکالتی نمودن حساب‌ها

از

تا

سه شنبه

25‏.09‏.1404

ساعت 23:59 

یکشنبه 30‏.09‏.1404

 

همچنین ببینید

بیمه صیادان و مادران روستایی در اولویت توسعه پوشش بیمه‌ای سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار با مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق، ضمن تقدیر از عملکرد صندوق در دولت وفاق ملی در حوزه گسترش خدمات بیمه‌ای و مدیریت دارایی‌ها، بر ضرورت توسعه پوشش بیمه اجتماعی در استان، تسریع در پوشش بیمه ای صیادان و اجرای مؤثر طرح بیمه مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر در مناطق روستایی و عشایری تأکید کرد.