سه شنبه , شهریور ۳ ۱۴۰۵

اعلام ساعات کاری واحدهای صف و ستاد بانک توسعه تعاون تا 15 فروردین 1405

بر اساس مصوبه شورای هماهنگی بانک‌ها و اعلام مدیریت سرمایه انسانی بانک توسعه تعاون، ساعات کاری واحدهای صف و ستاد این بانک‌ از روز شنبه اول دی‌ماه 1404 تا پانزدهم فروردین‌ماه 1405 تغییر می‌کند.

به گزارش فراسو به نقل از اداره کل روابط عمومی، بر اساس این اطلاعیه، ساعات حضور کارکنان شعب بانک‌ توسعه تعاون در سراسر کشور در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۴:۰۰ و در روز پنجشنبه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ تعیین شده است. همچنین، خدمت‌رسانی به مشتریان در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و در روز پنجشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ خواهد بود.

ساعات کاری واحدهای ستادی بانک‌ توسعه تعاون در تهران نیز از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۴:۰۰ خواهد بود.

شایان ذکر است در صورت اعلام ساعات کاری متفاوت از سوی شورای هماهنگی بانک‌های استان یا استانداری‌ها، ساعات اعلامی از سوی این مراجع، مبنای ارائه خدمات در شعب و مدیریت‌های شعب استان‌ها خواهد بود.

همچنین ببینید

افتتاح ۲۷۴ واحد نهضت ملی در شهرستان نهاوند با حضور وزیر راه و شهرسازی

در سفر دکتر فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی به استان همدان، پروژه ۲۷۴ واحدی شهید حیدری نهاوند احداث شده با تامین مالی بانک مسکن افتتاح و کلید ۱۳۵ واحد به صاحبان آن تحویل داده شد.