دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

نماینده مردم فردوس: سرمایه بانک کشاورزی، پشتوانه سفره مردم ایران است

نماینده مردم شهرستان‌ های فردوس، طبس، بشرویه، سرایان و عشق‌آباد در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش راهبردی بانک کشاورزی در امنیت غذایی کشور گفت: افزایش سرمایه این بانک، مستقیماً بر تولید، اشتغال و مایحتاج روزمره مردم تأثیر می‌گذارد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، محمد نصیری رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جایگاه ویژه بانک کشاورزی در تأمین مالی بخش‌های مولد کشور، اظهار داشت: یکی از موضوعات مهمی که در کمیسیون حمایت از تولید به طور جدی پیگیری می‌کنیم، پایداری سفره هموطنان است و در همین راستا تقویت سرمایه بانک کشاورزی باید به طور جدی مدنظر باشد؛ زیرا عملکرد این بانک به‌صورت مستقیم و سریع در زندگی مردم و تأمین مایحتاج خانوارها در سراسر کشور اثرگذار است.

وی با بیان این که منابع تسهیلاتی بانک کشاورزی نقش مهمی در پویایی تولید ملی دارد، افزود: در هر نقطه از کشور، ظرفیت‌های خدادادی متنوعی در حوزه کشاورزی و دامپروری وجود دارد که با حمایت مالی هدفمند می‌توان آن‌ها را به فعلیت رساند. تأمین مالی فعالان این حوزه‌ها، به رونق تولید، اشتغال‌زایی و افزایش عرضه کالاهای اساسی منجر می‌شود.

نصیری ادامه داد: بانک کشاورزی نه‌تنها در اشتغال ‌زایی و توسعه اقتصادی نقش‌آفرین است بلکه آثار فعالیت آن به‌طور ملموس در سفره مردم نمایان می‌شود. از این‌رو افزایش سرمایه و توان حمایتی این بانک یک ضرورت ملی است که نفع آن هم به مردم می‌رسد و هم به دولت.

عضو هیات‌رئیسه کمیسیون حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی تصریح کرد: در حوزه قانونگذاری و نظارت، نگاه ما بر این است که افزایش سرمایه بانک کشاورزی باید در دستور کار دولت و مجلس قرار گیرد. این اقدام در واقع سرمایه‌گذاری برای امنیت غذایی و پایداری تولید در کشور است.

وی در پایان تأکید کرد: در تصمیم‌سازی‌های بودجه‌ای باید جایگاه ویژه‌ای برای حمایت از بانک کشاورزی در نظر گرفته شود تا این بانک بتواند مأموریت خود را در تقویت زیرساخت‌های تولید و پشتیبانی از کشاورزان، دامداران و فعالان بخش کشاورزی به بهترین شکل ممکن ایفا کند.

همچنین ببینید

مدیرعامل بانک سپه فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت

دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در پیامی فرارسیدن هفته دولت را به دولتمردان …