مجمع عمومی فوقالعاده شرکت بیمه میهن (سهامی عام) صبح روز سهشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ با هدف بررسی گزارش هیئتمدیره و بازرس قانونی درباره افزایش سرمایه و اتخاذ تصمیم نهایی در این خصوص برگزار شد و طی آن افزایش سرمایه شرکت در دو مرحله تا سقف چهارده هزار میلیارد ریال به تصویب رسید.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بیمه میهن، مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام شرکت بیمه میهن (سهامی عام) در ساعت ۱۰:۳۰ صبح روز سهشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ در سالن اجتماعات ساختمان ستاد شرکت تشکیل شد. این نشست با دستور جلسه اصلی «استماع گزارش هیئتمدیره و بازرس قانونی درباره افزایش سرمایه شرکت» و همچنین بررسی سایر مواردی که بر اساس قانون تجارت در صلاحیت مجمع عمومی فوقالعاده قرار دارد، آغاز شد.
در جریان این مجمع، گزارشهای تخصصی هیئتمدیره و بازرس قانونی درباره ضرورت و اهداف افزایش سرمایه ارائه و پس از بحث و بررسی، موضوع به رأی سهامداران گذاشته شد.
براساس تصمیم مجمع عمومی فوقالعاده،افزایش سرمایه شرکت در دو مرحله ابتدا تا سقف هشت هزار میلیارد ریال انجام و ما بقی آن تا سقف چهارده هزار میلیارد ريال بر اساس مجوز اخذ شده تا دو سال آتی جهت اقدام به هیئت مدیره شرکت تفویض شد.
پس از انجام مراحل قانونی رأیگیری و ثبت مصوبات، جلسه در ساعت ۱۰:۴۹ به پایان رسید.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر