چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

اضافه برداشت بانک اقتصادنوین از بانک مرکزی «صفر» است

بانک اقتصادنوین نه تنها اضافه برداشتی از بانک مرکزی ندارد، بلکه در بازار بین بانکی نیز پول تزریق می‌کند.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، بر اساس تصریح صورت‌های مالی، اضافه برداشت این بانک از بانک مرکزی در سال 1401 صفر شده و از آن پس نیز تغییری نداشته است.

گزارش‌های حسابرسی شده و مورد تایید بازرس قانونی نیز بر این موضوع صحه گذاشته است. بر اساس قوانین موجود، اضافه برداشت از بانک مرکزی جریمه‌ای با نرخ 34 درصد را به بانک‌ها تحمیل می‌کند، در حالی که در صورت‌های مالی بانک اقتصادنوین چنین جریمه‌ای نیز وجود ندارد.

همچنین ببینید

بیمه صیادان و مادران روستایی در اولویت توسعه پوشش بیمه‌ای سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار با مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق، ضمن تقدیر از عملکرد صندوق در دولت وفاق ملی در حوزه گسترش خدمات بیمه‌ای و مدیریت دارایی‌ها، بر ضرورت توسعه پوشش بیمه اجتماعی در استان، تسریع در پوشش بیمه ای صیادان و اجرای مؤثر طرح بیمه مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر در مناطق روستایی و عشایری تأکید کرد.