شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

آغاز عملیات اجرایی ساخت ۸۱۰ واحد مسکونی مسکن کارگری شهرستان زرندیه با حضور وزیر کار

عملیات اجرایی ساخت ۸۱۰ واحد مسکونی مسکن کارگری شهرستان زرندیه استان مرکزی با حضور «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، «مهدی زندیه‌وکیلی» استاندار مرکزی و حجت الاسلام «محمد سبزی » نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

به گزارش فراسو به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، اختصاص ۴۵۰ قطعه زمین برای آماده سازی و ساخت ۸۱۰ واحد مسکونی مسکن کارگری شهرستان زرندیه براساس تفاهم نامه همکاری  وزارتخانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی اجرایی می شود.

گفتنی است ویژگی اصلی پروژه های مسکن کارگری مشارکت کارفرمایان در ساخت مسکن برای کارگران مجموعه های خود است.

شرکت های اتحاد لنت، پیشگامان کاغذ ، لیکا و فولاد هیبرید در ساخت ۸۱۰ واحد مسکونی مسکن کارگری شهرستان زرندیه استان مرکزی مشارکت دارند.

همچنین ببینید

معاون وزیر کار: کارفرمایان سلامت‌محور و فعال در جنگ رمضان تقدیر می شوند

معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار در همایش تخصصی پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر ویژه جامعه کار و تولید  در کارخانه لاستیک بارز کرمان با تاکید بر اینکه پیشگیری از اعتیاد در جامعه کار و تولید، نیازمند اتخاذ رویکرد ائتلافی و حمایت از ورزش کارگری است از تقدیر کارفرمایان سلامت‌محور و فعال در جنگ رمضان خبر داد.