مدیرعامل بیمه حکمت صبا در پیامی فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را به عموم هموطنان و خانواده بزرگ بیمه حکمت صبا تسلیت و تعزیت گفت.
به گزارش فراسو در این پیام آمده است:
فرارسیدن سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) ، دخت گرامی پیامبر اکرم (ص) و الگوی بیبدیل کمال و ایثار ، خدمت مردم شریف ایران و خانواده بزرگ بیمه حکمت صبا تسلیت عرض می نمایم.
حضرت زهرا (س) ، در عمر کوتاه و پربرکت خود ، تصویری جاودان از مسئولیت اجتماعی ، دفاع از حقیقت و نقش محوری زن در حفظ ارزشهای الهی به نمایش گذاشتند.
آن بانوی بزرگوار ، با بصیرت و شجاعت کمنظیر ، در سختترین شرایط از مقام ولایت و حق دفاع کردند و نشان دادند که در مسیر حفظ اصول ، هیچگونه مسامحهای پذیرفتنی نیست.
امید است بتوانیم با تأسی به سیره فاطمی ، در مسیر حقطلبی و انجام وظایف خود نسبت به جامعه و ذینفعان کوشا باشیم و با حمایت از مظلومان رضایت خاطر الهی را کسب نماییم.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر