معاون صنایع عمومی وزارت صمت در بازدید از خطوط تولید شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران قول مساعد داد تا مشکلات تامین و انتقالات ارزی و تسهیل در فرآیند خرید مواد اولیه این شرکت را پیگیری کند.
به گزارش فراسو به نقل از شستا رسانه، ، ابراهیم شیخ، معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با حضور در شرکت آنتیبیوتیکسازی ایران وابسته به شستا قول مساعد پیگیری و رفع موانع ارزی این شرکت بزرگ دارویی زیرمجموعه هلدینگ تیپیکو را داد.
مهدی رضایی فرحآبادی، مدیرعامل شرکت آنتیبیوتیکسازی در این بازدید که سلیمان علیجاننژاد، مدیر کل صمت استان مازندران و همچنین عبدالله مهاجر دارابی، عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران حضور داشتند توضیحاتی درباره روند فعالیتها، طرحهای توسعه و مهمترین چالش پیشرو مانند موانع ارزی و دشواری در تأمین مالی برای خرید مواد اولیه ارائه داد.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت هم قول مساعد داد تا موضوع پیگیری انتقالات ارزی و تسهیل در فرآیند خرید مواد اولیه را در دستور کار جدی قرار دهد.
شرکت آنتی بیوتیک سازی تأمینکننده بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد از مواد موثره آنتیبیوتیک مورد نیاز کشورمان است و از توانمندیهای بالقوه زیادی برای توسعه صادرات هم برخوردار است.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر