امروز جمعه، 14 آذر 1404

برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیران بومی‌سازی بخش معدن و صنایع معدنی کشور

 نشست هم‌اندیشی مدیران بومی‌سازی بخش معدن و صنایع معدنی کشور با حضور فرهاد فرشاد، مدیر توسعه فناوری و بومی‌سازی ایمیدرو در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برگزار شد.

به گزارش فراسو، در نشست هم‌اندیشی مدیران بومی‌سازی بخش معدن و صنایع معدنی کشور، موضوع اقلام و فناوری های راهبردی بخش معدن و صنایع معدنی و انتخاب پروژه های اولویت دار برای اجرایی شدن به شکل کنسرسیوم بحث و بررسی شد.

همچنین، راهکارهای رفع موانع اجرای قوانین تشویقی و حمایتی تولیدات بومی سازی و ساخت داخلی و کالای ایرانی بررسی شد.

در بررسی قوانین مذکور، نمایندگان وزارت صمت و سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان های کرمان، خراسان شمالی و رضوی، خوزستان، هرمزگان، یزد و اصفهان حضور داشتند. 

بنا به این گزارش، فردا دوره آموزشی قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی در مجتمع مذکور برگزار می شود.