امروز شنبه، 15 آذر 1404

تامین ارز کالاهای اساسی و دارو به 9 میلیارد دلار رسید

از ابتدای سال جاری تا دهم آبان‌ماه، بیش از ۳۴ میلیارد و ۵۴۷ میلیون دلار ارز برای واردات انواع کالاهای اساسی، دارو، محصولات صنعتی و خدمات توسط بانک مرکزی تامین شد.

به گزارش فراسو به نقل از مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران، از این میزان، ۸ میلیارد و ۹۷۱ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تخصیص داده شده است.

بخش تجاری و بازرگانی با ۲۴ میلیارد و ۶۲۶ میلیون دلار در صدر تخصیص ارز قرار دارد. بر این اساس، از ابتدای سال جاری تا دهم آبان ماه ۱۴۰۴، میزان ارز تأمینی برای گروه‌های «صنایع حمل و نقل و خودرو»، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» و «ماشین آلات و تجهیزات تولید» به ترتیب بیش از ۵ ، ۳.۲ و ۲.۹ میلیارد دلار بوده است. «صنایع شیمیایی و پلیمری» و «صنایع معدنی» نیز به ترتیب بیش از ۲.۵ و ۱.۷ میلیارد دلار دریافت کرده اند. سهم صنعت «منسوجات و پوشاک» از این حجم تخصیص۶۵۲ میلیون دلار ارز است.

گفتنی است، ۸ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار به سایر صنایع تخصیص داده شده است.

همچنین، برای تامین نیازهای خدماتی کشور نیز حدود ۹۵۰ میلیون دلار ارز در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.