سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

بازدید رئیس هیئت مدیره بانك صنعت و معدن از مدیریت این بانک در استان سمنان

حسین عسکری رئیس هیئت مدیره بانک صنعت و معدن امروز چهاردهم آبانماه با حضور در محل مدیریت این بانک در استان سمنان، ضمن بازدید از شعبه سمنان، آخرین اقدامات مدیریت استان را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، وی ضمن تاکید بر نقش راهبردی این بانک در استان‌های صنعتی مانند سمنان بر تعامل پویا با کارآفرینان و صنعتگران به موازات ارتباط و اطلاع رسانی اقدامات بانک به کارگزاران استان به منظور هم افزایی در حمایت از توسعه صنعتی تاکید نمود.
لازم به ذکر است، استان سمنان دارای 2200 واحد صنعتی پروانه دار ، 11 شهرک صنعتی، 15 ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی است و با توجه به مجاورت و همسایگی با 8 استان، دارا بودن کمترین نرخ بیکاری و رتبه اول اشتغالزایی کشور و نظر به اینکه جز سه استان برتر شاخص پویایی اقتصادی می باشد، از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار است و بانک صنعت و معدن با استقرار سه شعبه سمنان، شاهرود و گرمسار و مانده تسهیلات چهل هزار میلیارد ریالی، تامین مالی صنعت استان را تسهیل می نماید.

همچنین ببینید

تاکید عضو هیأت مدیره بانک سپه بر ضرورت پیوند بازار پول و سرمایه جهت تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای کشور

دکتر مصطفی پرتوافکنان عضو هیأت‌مدیره بانک سپه در دومین رویداد سالیانه مالی امید با تأکید بر اهمیت تقویت ارتباط میان بازارهای پول و سرمایه، مشارکت عمومی در طرح‌های سرمایه‌گذاری را موتور محرک تأمین مالی و پیشبرد فعالیت‌های اقتصادی کشور دانست.