چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

اضافه برداشت بانک اقتصادنوین از بانک مرکزی «صفر» است

بانک اقتصادنوین نه تنها اضافه برداشتی از بانک مرکزی ندارد، بلکه در بازار بین بانکی نیز پول تزریق می‌کند.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، بر اساس تصریح صورت‌های مالی، اضافه برداشت این بانک از بانک مرکزی در سال 1401 صفر شده و از آن پس نیز تغییری نداشته است.

گزارش‌های حسابرسی شده و مورد تایید بازرس قانونی نیز بر این موضوع صحه گذاشته است. بر اساس قوانین موجود، اضافه برداشت از بانک مرکزی جریمه‌ای با نرخ 34 درصد را به بانک‌ها تحمیل می‌کند، در حالی که در صورت‌های مالی بانک اقتصادنوین چنین جریمه‌ای نیز وجود ندارد.

همچنین ببینید

سیف: ذی‌نفعان روندهای فاسد مانع خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری می‌شوند

ولی‌الله سیف، رئیس‌کل پیشین بانک مرکزی و مدیرعامل اسبق بانک ملی ایران، با دفاع از اقدام بانک‌ها برای خروج از بنگاه‌داری، هشدار داد که منافع گروه‌های ذی‌نفع، انتصابات مدیریتی، پرداخت پاداش‌ها و امکان استفاده غیرشفاف از منابع بانکی، مقاومت در برابر واگذاری شرکت‌ها را تشدید کرده است.