جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

وکالتی کردن حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام درمرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی

امکان وکالتی کردن حساب‌های «بانک پاسارگاد» به‌صورت غیرحضوری، برای ثبت نام در «مرحله جدید طرح عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی» فراهم شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک پاسارگاد، مشتریان محترم این بانک می‌توانند از روز یکشنبه مورخ 1404/07/27 تا روز چهارشنبه مورخ 1404/07/30 با مراجعه به آدرس vbank.bpi.ir، حساب‌های خود را به‌صورت غیرحضوری، وکالتی نمایند.
حسب اعلام «وزارت صنعت، معدن و تجارت»، مبلغ لازم برای شرکت در این مرحله، پنج میلیارد ریال (500 میلیون تومان) است. بر این اساس، مشتریان گرامی می‌توانند یکی از حساب‌های انفرادی یا مشترک دارای حق برداشت به تنهایی خود از جمله «حساب دیجیتال» با موجودی مساوی یا بیش‌تر از مبلغ یادشده را وکالتی نمایند.
متقاضیان محترم باید پس از تأمین وجه و وکالتی نمودن حساب خود، به منظور ثبت نام محصولات ارائه شده، به تارنمای salecars.ir، مراجعه کنند و مطابق با شرایط عمومی مندرج در سامانه یادشده، ثبت نام اولیه را انجام دهند.
 

همچنین ببینید

تأکید رئیس سازمان امور عشایر کشور بر توسعه نقش‌آفرینی پست‌بانک ایران در مناطق روستایی و عشایری

رئیس سازمان امور عشایر کشور با حضور در غرفه پست‌بانک ایران در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری، خدمات این بانک در حمایت از جامعه روستایی و عشایری را مؤثر و ارزنده توصیف کرد و بر توسعه کمی و کیفی این خدمات تأکید کرد.