سه شنبه , شهریور ۳ ۱۴۰۵

حضور مدیران و کارشناسان شرکت بیمه رازی در کارگاه آموزشی آشنایی با سازمان فروش

کارگاه آموزشی یک روزه آشنایی با سازمان فروش توسط انجمن حرفه ای صنعت بیمه و در سازمان مدیریت صنعت برگزار شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه رازی، کارگاره آموزشی آشنایی با سازمان فروش با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان شرکت بیمه رازی، بیمه معلم، بیمه کوثر، بیمه کارآفرین، جمعی از نمایندگان و شبکه فروش توسط انجمن حرفه ای صنعت بیمه در ساختمان شماره 2 سازمان مدیریت صنعت برگزار شد.

دکتر الهام صبور مدرس این کار گاه، گفت: امروزه در دنیا تشکیل سازمان فروش برای کسب و کارهای بزرگ که میل به توسعه بیشتر و علمی دارند بسیار مهم و اجتناب ناپذیر است.

وی ادامه داد: سازمان فروش مبتنی بر ارتباطات است، نکته اصلی که در تشکیل سازمان فروش اهمیت دارد پلن درآمدی است که می تواند برای شبکه فروش حس مشارکت و در عین حال رقابت ایجاد کند.

دکتر صبور افزود: برای تحقق به اهداف بزرگ باید آنها را به اهداف کوچکتر و قابل رسیدن تقسیم کرد تا بتوان با همت همه اعضا و کارشناسان موانع موجود را برطرف کرد.

همچنین ببینید

افتتاح ۲۷۴ واحد نهضت ملی در شهرستان نهاوند با حضور وزیر راه و شهرسازی

در سفر دکتر فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی به استان همدان، پروژه ۲۷۴ واحدی شهید حیدری نهاوند احداث شده با تامین مالی بانک مسکن افتتاح و کلید ۱۳۵ واحد به صاحبان آن تحویل داده شد.