قیمت هر اونس طلا در معاملات روز سهشنبه بازار جهانی در نزدیکی پایینترین سطح خود در بیش از دو هفته گذشته در نوسان بود و قیمت نفت نیز مسیر کاهشی در پیش گرفت.
مسیر طلای جهانی تغییر کرد
به گزارش فراسو، قیمت هر اونس طلا در معاملات روز سهشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر کاهش تقاضا برای این فلز گرانبها، در نزدیکی پایینترین سطح خود در بیش از دو هفته گذشته در نوسان بود.
بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری پس از ثبت کاهش بیش از سه درصدی در معاملات روز گذشته، در معاملات روز جاری بدون تغییر ماند و در ۳۹۸۱ دلار و ۶۷ سنت ثابت ایستاد. بهای طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر، با ۰.۶ درصد کاهش، به ۳۹۹۶ دلار و ۵۰ سنت رسید.
مقامات ارشد اقتصادی چین و آمریکا، یکشنبه، چارچوب یک توافق تجاری را برای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و شی جین پینگ، همتای چینی او برای تصمیمگیری در اواخر هفته جاری، تدوین کردند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۳ درصد کاهش، به ۴۶ دلار و ۷۴ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین با ۱.۲ درصد کاهش، به ۱۵۷۱ دلار و ۸۵ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۸ درصد کاهش، ۱۳۹۱ دلار و ۱۵ سنت معامله شد.
نفت ساز کاهشی زد
قیمت نفت در معاملات آسیایی روز سهشنبه، در واکنش به احتمال افزایش تولید اوپک که خوشبینی در مورد توافق تجاری احتمالی آمریکا و چین را تحت الشعاع قرار داد، کاهش یافت.
قیمت آتی نفت برنت با سه سنت کاهش، به ۶۵ دلار و ۵۹ سنت در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، با پنج سنت کاهش، به ۶۱ دلار و ۲۶ سنت در هر بشکه رسید.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر