سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

توسط بیمه مرکزی انجام شد؛ ابلاغ تأییدیه انتصاب مدیران عامل پنج شرکت بیمه

مدیران عامل شرکت‌های بیمه رازی، اتکایی رایا، معلم، آسماری و اتکایی آوای پارس تأیید صلاحیت شدند.

به گزارش فراسو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل، حسن‌رضا عباسیان‌فر معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی در نامه‌های جداگانه انتصاب علیرضا حجتی به عنوان مدیرعامل شرکت بیمه رازی، غلامعلی جهانگیری به عنوان مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی رایا، علی صیادزاده به عنوان مدیرعامل شرکت بیمه معلم، مصطفی نیکو گفتار به عنوان مدیرعامل شرکت بیمه آسماری و علیرضا پورحسن را به عنوان مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی آوای پارس از جهت دارا بودن شرایط تعیین‌شده در آیین‌نامه شماره ۹۰ مصوب شورای‌عالی بیمه و الحاقیه‌های آن برای کارکنان کلیدی، بلامانع اعلام کرد.

معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی، خواستار مساعی اعضای هیئت‌مدیره، مدیرعامل و کارکنان آن شرکت‌ها برای برنامه‌ریزی به منظور ارائه ماهانه صورت‌های مالی شرکت و اهتمام بر رعایت کامل اصول حاکمیت شرکتی و تشکیل کمیته‌های مربوطه به‌ویژه کمیته مدیریت ریسک شده است.

براساس این گزارش، همچنین در ابلاغ به برخی مدیران عامل، بر افزایش سرمایه در راستای بهبود توانگری مالی مؤسسه بیمه با رصد مستمر و کنترل حدود آن در مقاطع زمانی حداقل ماهانه و لحاظ ذخایر فنی کافی متناسب با تعهدات؛ اولویت‌دهی به پرداختِ به‌موقعِ خسارت در راستای افزایش رضایت‌مندی و ارائه خدمات مطلوب؛ تسریع در وصول مطالبات و بهبود شاخص نسبت مطالبات بر دارایی‌ها و رفع مغایرت‌های حوزه سرمایه‌گذاری با مقررات مربوطه؛ تلاش در جهت تنوع پرتفوی بیمه‌ای مؤسسه بیمه و کاهش تمرکز در رشته بیمه‌های درمان و برنامه‌ریزی برای افزایش سرمایه در راستای تأمین حداقل سرمایه مقرر وفق مصوب هیئت وزیران تأکید شده است.

همچنین ببینید

مدیرعامل بیمه سامان: رشد پایدار بیمه از مسیر ارزش‌آفرینی برای مشتری و تقویت شبکه فروش می‌گذرد

بیمه‌های زندگی در سبد بیمه سامان دیگر صرفاً یک رشته بیمه‌ای نیستند؛ دست‌کم اعداد چهار ماهه نخست سال 1405 چنین تصویری را نشان می‌دهند. حق‌بیمه صادرشده این رشته با رشد 85.5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، از 940 میلیارد تومان به بیش از یک هزار و 744 میلیارد تومان رسیده و سهم بیمه‌های زندگی از پرتفوی شرکت را به 22 درصد رسانده است.