دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵
آخرین خبرها

آغاز پویش «چشم انداز صفر» با هدف کاهش حوادث و بیماری‌های شغلی

پویش اجتماعی و رسانه‌ای «به سوی چشم انداز صفر» با هدف به صفر رساندن حوادث شغلی و بیماری‌های مرتبط با کار، از امروز آغاز شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، پویش اجتماعی و رسانه‌ای «به سوی چشم انداز صفر» با هدف تحقق اهداف وزارت تعاون در حوزه کاهش حوادث و بیماری‌های شغلی از امروز آغاز به کار کرد.

پویش اجتماعی و رسانه‌ای «به سوی چشم انداز صفر» به همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تأمین اجتماعی و موسسه فرهنگی رسانه‌ای آهنگ آتیه آغاز شد.
این پویش با هدف تحقق شعار وزارت تعاون و سازمان جهانی کار با عنوان «به سوی جهانی بدون بیماری‌ها و حوادث ناشی از کار» و با هشتگ‌هایی چون «این بار صفر بگیرید» آغاز به کار کرد.

همچنین ببینید

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: همدان می‌تواند در بهره‌گیری از ظرفیت‌های بازنشستگان و مدیریت حوزه بازنشستگی الگویی برای سایر استان‌ها باشد

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در سفر به استان همدان، از برنامه‌های عملیاتی برای بهبود معیشت ۴۲ هزار بازنشسته استان همدان خبر داد.