به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه رازی مدیران شعب یزد، چالوس، بوشهر و آپادانا بیمه رازی به نمایندگی از مدیران شعب سراسر کشور در نشست هم اندیشی با مدیرعامل و معاونین به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

در این نشست، علیرضا حجتی مدیرعامل بیمه رازی گفت: سیاست شرکت فروش نقدی با کیفیت در رشته های سود ده مانند زندگی، آتش سوزی و باربری است، البته فروش نقدی باید با کیفیت باشد.

وی ادامه داد: وصول مطالبات اولویت بعدی شرکت است که لازم است تمامی همکاران محترم در این زمینه تلاش کنند و خداروشکر موفقیت های خوبی بدست آورده ایم.

نایب رئیس هیات مدیره شرکت بیمه رازی ایجاد رقابت سالم میان شبکه فروش را از اهداف برگزاری جشنوارهها و فروش نقدی دانست و افزود: ایجاد رقابت سالم بین شبکه فروش بازی برد برد است. شعب باید رو به جلو حرکت کنند و پاسخگوی نمایندگان و شبکه فروش خود باشند.

حجتی گفت: به زودی رشته های دیگری همچون آتش سوزی به سامانه رازیتک اضافه خواهد شد و شبکه فروش می توانند به راحتی در این رشته هم فعالیت داشته باشند.

وی با اشاره به این نکته که نباید از بازار بیمه کشور عقب بمانیم ابراز امیدواری کرد و گفت: بسیاری از مشکلات اعم از مشکلات مالی و غیره از طریق مذاکره حل می شود.