سه شنبه , شهریور ۳ ۱۴۰۵

سفر معاون حقوقی و وصول مطالبات بانك صنعت و معدن به استان گیلان

محمدرضا عسگری عامل، معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک صنعت و معدن و هیات همراه وی در راستای حمایت از واحدهای تولیدی به استان گیلان سفر کردند.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، وی در جلسه کمیته وصول مطالبات حضور یافته و در ابتدای جلسه آزرده مدیر استانی گیلان، گزارشی جامع از عملکرد اجرایی و روند وصول مطالبات بانک های عضو کمیسیون هماهنگی بانک های استان و شعبه رشت ارایه نمود.
عسگری عامل سپس در جلسه تخصصی با اعضای کمیته وصول مطالبات استان به بررسی وضعیت تسهیلات و پرونده های مطالباتی بانک (ریالی و ارزی) پرداخت و در ادامه مدیران ستادی با بررسی تعدادی از پرونده های مطالباتی، راهکارهای عملی برای بهبود فرایند وصول مطالبات و کاهش NPL شعبه را مطرح نمودند.
در پایان سفر استانی عضو هیات عامل و هیات همراه از چند واحد صنعتی از جمله شرکت بازیابان، شرکت آبفران و شرکت آجر سفال بام آشیان بازدید کردند و در خصوص مشکلات شرکت آجر سفال بام آشیان جهت تکمیل و راه اندازی مذاکره نمودند.

گفتنی است، در این سفر رضا زارع مدیر امور راهبری شعب، محمد ونکی فراهانی سرپرست اداره هماهنگی و امور اجرایی شعب و علیرضا حاجی پور رییس اداره وصول مطالبات و مریم وثوقی نیز حضور داشتند.

همچنین ببینید

عصارزاده: سرمایه بانک توسعه تعاون ۴۳ درصد افزایش یافت

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با اشاره به افزایش سرمایه بانک به 8.9 همت، این اقدام را گامی مهم برای تقویت توان مالی بانک و اجرای جدی‌تر برنامه راهبردی آن در حمایت از بخش تعاون و توسعه تعامل با فعالین اقتصادی عنوان کرد.