جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

حضور مدیر عامل پست بانک ایران در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین الکامپ ۱۴۰۴

دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین دوره الکامپ ۱۴۰۴ ، کامپیوتر ، الکترونیک ، کامپیوتر و تجارت الکترونیک شرکت کرد.

به گزارش فراسو به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران ، بیست و هشتمین دور الکامپ ۱۴۰۴ عصر روز پنجشنبه ۳ مهرماه جاری با حضور دکتر هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از معاونین وزارت و مدیران عامل شرکتهای تابعه و مدیران شرکتها و فعالان این حوزه افتتاح شد.
بنابر این گزارش: نمایشگاه الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک) فرصت ارزشمندی است تا فعالان عرصه فناوری (شرکت‌ها و استارتاپ‌های حوزه IT، تولید کنندگان و عرضه کنندگان) در آن حضور داشته باشند و با سایر همتایان خود به تعامل بپردازند. از ماموریت‌های مهم این نمایشگاه می‌توان به توسعه اقتصاد دیجیتال اشاره کرد.

شایان ذکر است: بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی الکامپ ( الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ) تهران در تاریخ  ۳ الی ۶  مهر ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود و عموم افراد می‌توانند از این نمایشگاه در ساعات ۸ صبح الی ۱۵ بعد از ظهر بازدید نمایند.

همچنین ببینید

چک الکترونیکی؛ از کاهش ریسک‌های فیزیکی تا شکل‌گیری داده‌های اعتباری

معاون فناوری اطلاعات مؤسسه ملل می‌گوید: دیجیتالی شدن چک فقط به معنای حذف کاغذ نیست؛ این تحول ضمن کاهش ریسک‌های فیزیکی، نیازمند تقویت امنیت، تاب‌آوری و تداوم خدمت در زیرساخت‌های بانکی است.»